halkalı escort bayanlar

GENÇLERİN EN ÇOK MERAK ETTİĞİ MESLEKLER ‘MÜHENDİSLİKLER’ OLDU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 24.09.2024 - 21:57, Güncelleme: 24.09.2024 - 21:57 93 kez okundu.
 

GENÇLERİN EN ÇOK MERAK ETTİĞİ MESLEKLER ‘MÜHENDİSLİKLER’ OLDU

Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu Kariyer.net, bu yıl da üniversite tercihi döneminde gençlere rehberlik etti. İşverenlerin Tercihi, Tercih Motoru, Meslekler Rehberi gibi farklı başlıklar altında paylaştığı bilgilerle öğrencilerin akıllarındaki sorulara yanıt veren “Kariyer.net Üniversite Rehberi” yaklaşık 11 milyon ziyaret aldı.Tercih dönemi boyunca en çok ilgiyi 10 binden fazla meslekle ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı Meslekler Rehberi gördü.

Yılda 1,9 milyon kişinin yeni işini bulmasına doğrudan katkı sağlayan Kariyer.net, “Üniversite Rehberi” ile beş yıldır olduğu gibi bu yılda tercih sürecinde gençlere destek oldu. Türkiye’deki tüm üniversiteler, 541 bölüm ve 10 bini aşkın mesleğin anlatıldığı rehberle üniversite öğrenci adayları; İşverenin Tercihi, Meslekler Rehberi, Tercih Motoru, Tercih Günleri Yayınları, Taban Puanları, Bölümler, Üniversiteler gibi başlıklar altında ihtiyaçları olan detaylı bilgilere ulaştı. Üniversite öğrenci adaylarının aklındaki tüm sorulara yanıt veren Kariyer.net Üniversite Rehberi,bu yılki tercih döneminde yaklaşık 11 milyon ziyaret aldı.   Kariyer.net, her yıl online olarak düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliğiyle gençlere Kariyer.net Youtube hesabı üzerinden yapılan canlı yayınlarla üniversite ve sektör temsilcileriyle buluşma imkanı sağlıyor. Bu yıl 25 Temmuz’da gerçekleşen ve 9 farklı oturumdan oluşan ‘Kariyer Günleri’ etkinliğini ise 500 bini aşkın kişi izledi.   En merak edilen meslek Endüstri Mühendisliği oldu Her yıl olduğu gibi bu yılda tercih dönemi boyunca en çok ilgiyi 10 binden fazla meslekle ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı Meslekler Rehberi gördü. Bir mesleğin tanımından gerektirdiği yetkinliklere, o rolde çalışanların mezun oldukları üniversite ve bölümden bulundukları sektöre kadar detaylı bilgilerin yer aldığı Meslekler Rehberi, bu dönemde 3,5 milyon kişi tarafından ziyaret edildi.   En çok merak edilen mesleklerde ilk üç sırasıyla Endüstri Mühendisliği, Paramedik, Mekatronik Mühendisliği şeklinde oldu. Bu meslekleri ise Astsubaylık, Savcılık, Tıbbi Sekreterlik, Yönetim Sistemleri Uzmanlığı, Sağlık Yöneticiliği, Endüstriyel Tasarımcı ve Biyomedikal Mühendisliği izledi.   Uzman psikolog ve eğitimcilerden üniversite tercihine dair ipuçlarının yer aldığı Kariyer.net Üniversite Rehberi Blogu da ilgi gören sayfalar arasındaydı. Sınav stratejileri, sınava dair son dakika gelişmeleri ve uzman görüşlerinin yer aldığı videoların bulunduğu Kariyer.net Üniversite Blogu’nuyaklaşık 1 milyon kişi ziyaret etti.   Kariyer.net hakkında: 1999’dan bu yana Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu olan Kariyer.net, iş arayanlarla işverenleri internet ortamında yeni nesil teknolojilerle bir araya getiriyor. Kariyer.net’ in aday veri tabanında 28 milyonu aşkın özgeçmiş bulunuyor. Kariyer.net üyesi 600 binden fazla firma, ihtiyaç duyduğu iş gücünü Kariyer.net aracılığıyla arıyor. Kariyer.net, 500’ü aşkın çalışanı ile Türkiye’nin 81 ilinde işveren ve adaylara hizmet veriyor. Kariyer.net bir iLab grup şirketidir.
Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu Kariyer.net, bu yıl da üniversite tercihi döneminde gençlere rehberlik etti. İşverenlerin Tercihi, Tercih Motoru, Meslekler Rehberi gibi farklı başlıklar altında paylaştığı bilgilerle öğrencilerin akıllarındaki sorulara yanıt veren “Kariyer.net Üniversite Rehberi” yaklaşık 11 milyon ziyaret aldı.Tercih dönemi boyunca en çok ilgiyi 10 binden fazla meslekle ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı Meslekler Rehberi gördü.

Yılda 1,9 milyon kişinin yeni işini bulmasına doğrudan katkı sağlayan Kariyer.net, “Üniversite Rehberi” ile beş yıldır olduğu gibi bu yılda tercih sürecinde gençlere destek oldu. Türkiye’deki tüm üniversiteler, 541 bölüm ve 10 bini aşkın mesleğin anlatıldığı rehberle üniversite öğrenci adayları; İşverenin Tercihi, Meslekler Rehberi, Tercih Motoru, Tercih Günleri Yayınları, Taban Puanları, Bölümler, Üniversiteler gibi başlıklar altında ihtiyaçları olan detaylı bilgilere ulaştı. Üniversite öğrenci adaylarının aklındaki tüm sorulara yanıt veren Kariyer.net Üniversite Rehberi,bu yılki tercih döneminde yaklaşık 11 milyon ziyaret aldı.

 

Kariyer.net, her yıl online olarak düzenlenen “ Kariyer Günleri” etkinliğiyle gençlere Kariyer.net Youtube hesabı üzerinden yapılan canlı yayınlarla üniversite ve sektör temsilcileriyle buluşma imkanı sağlıyor. Bu yıl 25 Temmuz’da gerçekleşen ve 9 farklı oturumdan oluşan ‘ Kariyer Günleri’ etkinliğini ise 500 bini aşkın kişi izledi.

 

En merak edilen meslek Endüstri Mühendisliği oldu

Her yıl olduğu gibi bu yılda tercih dönemi boyunca en çok ilgiyi 10 binden fazla meslekle ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı Meslekler Rehberi gördü. Bir mesleğin tanımından gerektirdiği yetkinliklere, o rolde çalışanların mezun oldukları üniversite ve bölümden bulundukları sektöre kadar detaylı bilgilerin yer aldığı Meslekler Rehberi, bu dönemde 3,5 milyon kişi tarafından ziyaret edildi.

 

En çok merak edilen mesleklerde ilk üç sırasıyla Endüstri Mühendisliği, Paramedik, Mekatronik Mühendisliği şeklinde oldu. Bu meslekleri ise Astsubaylık, Savcılık, Tıbbi Sekreterlik, Yönetim Sistemleri Uzmanlığı, Sağlık Yöneticiliği, Endüstriyel Tasarımcı ve Biyomedikal Mühendisliği izledi.

 

Uzman psikolog ve eğitimcilerden üniversite tercihine dair ipuçlarının yer aldığı Kariyer.net Üniversite Rehberi Blogu da ilgi gören sayfalar arasındaydı. Sınav stratejileri, sınava dair son dakika gelişmeleri ve uzman görüşlerinin yer aldığı videoların bulunduğu Kariyer.net Üniversite Blogu’nuyaklaşık 1 milyon kişi ziyaret etti.

 

Kariyer.net hakkında:

1999’dan bu yana Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu olan Kariyer.net, iş arayanlarla işverenleri internet ortamında yeni nesil teknolojilerle bir araya getiriyor. Kariyer.net’ in aday veri tabanında 28 milyonu aşkın özgeçmiş bulunuyor. Kariyer.net üyesi 600 binden fazla firma, ihtiyaç duyduğu iş gücünü Kariyer.net aracılığıyla arıyor. Kariyer.net, 500’ü aşkın çalışanı ile Türkiye’nin 81 ilinde işveren ve adaylara hizmet veriyor. Kariyer.net bir iLab grup şirketidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.