halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.03.2024 - 10:40, Güncelleme: 13.03.2024 - 10:40 815+ kez okundu.
 

İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma" programı Vali Ali Hamza Pehlivan'ın teşrifleri ve il protokolünün katılımlarıyla Mersin Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sinevizyon gösterimi ve protokol konuşmalarının gerçekleştiği törende, "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma" etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.  Törende konuşma yapan İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İstiklal Marşı'nın yazılış aşamasına ve içeriğine dikkat çekti. Akif'in özlemini çektiği "Asım'ın Nesli" idealinin geleceğimizin inşasında gençlerimize rol model olması gerektiğini ifade etti. Program Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü Eğitim Tiyatrosu'nun hazırladığı "İstiklal Yolu" adlı oyunun sergilenmesiyle sona erdi. Programa; Mersin Milletvekilleri Ali Kıratlı, Hasan Ufuk Çakır, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Vali Yardımcıları, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Kıbrıs Başkonsolosu Zalihe Mendeli, kurum müdürleri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma" programı Vali Ali Hamza Pehlivan'ın teşrifleri ve il protokolünün katılımlarıyla Mersin Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sinevizyon gösterimi ve protokol konuşmalarının gerçekleştiği törende, "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma" etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. 

Törende konuşma yapan İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İstiklal Marşı'nın yazılış aşamasına ve içeriğine dikkat çekti. Akif'in özlemini çektiği "Asım'ın Nesli" idealinin geleceğimizin inşasında gençlerimize rol model olması gerektiğini ifade etti.

Program Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü Eğitim Tiyatrosu'nun hazırladığı "İstiklal Yolu" adlı oyunun sergilenmesiyle sona erdi.

Programa; Mersin Milletvekilleri Ali Kıratlı, Hasan Ufuk Çakır, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Vali Yardımcıları, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Kıbrıs Başkonsolosu Zalihe Mendeli, kurum müdürleri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.