halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

GÜLTAK: “BİLSEM’Lİ ÖĞRENCİLERİMİZİN SAYISI 54’E ULAŞTI”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.02.2024 - 16:25, Güncelleme: 19.02.2024 - 16:25 964+ kez okundu.
 

GÜLTAK: “BİLSEM’Lİ ÖĞRENCİLERİMİZİN SAYISI 54’E ULAŞTI”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, göreve ilk geldiklerinde, ilçenin her konuda rakamsal olarak kötü durumda olduğunun altını çizerek; “Örneğin zeki ve üstün yetenekli BİLSEM’li öğrencilerimizin sayısı sadece 2 idi.

Bugün ise bu sayı 54’e ulaştı. Mersin’de merkez 3 ilçeyi de geride bıraktık. Demek ki çocuklarımızla ilgilenince, köprüler kurulunca bu çocuklarımız ortaya çıkıyor” dedi. Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı M. Mustafa Gültak, Mersin Bitlisliler Derneği (MEBİDER) tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla buluştu. Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, AK Parti ve MHP teşkilatı üyeleri, meclis üyeleri ile Bitlisli vatandaşların katıldığı buluşmada konuşan Başkan Gültak, 2019’dan yılından önce Akdeniz’de huzurun olmadığını, kavga ve gözyaşının olduğunu söyledi. “Huzur yoksa hiçbir işin anlamı yok” Göreve gelir gelmez ilk olarak huzuru sağladıklarını vurgulayan Başkan Gültak, “Artık kimse ayrıştırılmıyor, herkes rahatlıkla ilçede işini, gücünü yapabiliyor. Bunlar çok önemli konular. Çünkü huzur yoksa yaptığınız hiçbir işin anlamı yok. İkincisi kentsel dönüşüm projelerimizi hayata geçirdik. Hamit Başkandan yıllar sonra, bir ilçe belediye başkanı TOKİ ile birlikte kentsel dönüşüm başlattı ve bitirdi. Allah iktidarımızdan ve Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte spor tesisleri, kadınlarımıza yönelik projeler yaptık” şeklinde konuştu. “BİLSEM’li öğrenci sayısı 54’e ulaştı” Akdeniz’de göreve geldiklerinde her konuda rakamsal anlamda ilçenin çok kötü durumda olduğunun da altını çizen Başkan Mustafa Gültak, şöyle konuştu; “İlk olarak BİLSEM öğrencilerinin sayısını öğrenmek istedim. Bu BİLSEM’li çocuklar, üstün zekâlı olan kardeşlerimiz. Bana Akdeniz’de sadece 2 çocuğumuz olduğunu söylediler. Yenişehir, Mezitli, Toroslar’da ise 20-30 öğrenci vardı. Hemen uzman arkadaşlarımızla birlikte çalışmalara başladık. Bugün bu sayı 3 ilçeyi de geçerek 54’e ulaştı. Demek ki bizim ilçemizde de üstün zekâlı çok çocuğumuz varmış. Çocuklarla ilgilenince, köprüler kurulunca bu çocuklarımız ortaya çıktı. Bunun gibi çok işler yaptık... Sizden ricam 31 Mart’ta Akdeniz’in huzurunu kaçırmak isteyenlere izin vermeyin. Akdeniz’imizin de Mersin’imizin de huzuru kaçmasın diye desteklerinizi eksik etmeyin. 31 Mart’ta hepinizin oylarına talibim.”
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, göreve ilk geldiklerinde, ilçenin her konuda rakamsal olarak kötü durumda olduğunun altını çizerek; “Örneğin zeki ve üstün yetenekli BİLSEM’li öğrencilerimizin sayısı sadece 2 idi.

Bugün ise bu sayı 54’e ulaştı. Mersin’de merkez 3 ilçeyi de geride bıraktık. Demek ki çocuklarımızla ilgilenince, köprüler kurulunca bu çocuklarımız ortaya çıkıyor” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı M. Mustafa Gültak, Mersin Bitlisliler Derneği (MEBİDER) tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla buluştu. Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, AK Parti ve MHP teşkilatı üyeleri, meclis üyeleri ile Bitlisli vatandaşların katıldığı buluşmada konuşan Başkan Gültak, 2019’dan yılından önce Akdeniz’de huzurun olmadığını, kavga ve gözyaşının olduğunu söyledi.

“Huzur yoksa hiçbir işin anlamı yok”

Göreve gelir gelmez ilk olarak huzuru sağladıklarını vurgulayan Başkan Gültak, “Artık kimse ayrıştırılmıyor, herkes rahatlıkla ilçede işini, gücünü yapabiliyor. Bunlar çok önemli konular. Çünkü huzur yoksa yaptığınız hiçbir işin anlamı yok. İkincisi kentsel dönüşüm projelerimizi hayata geçirdik. Hamit Başkandan yıllar sonra, bir ilçe belediye başkanı TOKİ ile birlikte kentsel dönüşüm başlattı ve bitirdi. Allah iktidarımızdan ve Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte spor tesisleri, kadınlarımıza yönelik projeler yaptık” şeklinde konuştu.

“BİLSEM’li öğrenci sayısı 54’e ulaştı”

Akdeniz’de göreve geldiklerinde her konuda rakamsal anlamda ilçenin çok kötü durumda olduğunun da altını çizen Başkan Mustafa Gültak, şöyle konuştu; “İlk olarak BİLSEM öğrencilerinin sayısını öğrenmek istedim. Bu BİLSEM’li çocuklar, üstün zekâlı olan kardeşlerimiz. Bana Akdeniz’de sadece 2 çocuğumuz olduğunu söylediler. Yenişehir, Mezitli, Toroslar’da ise 20-30 öğrenci vardı.

Hemen uzman arkadaşlarımızla birlikte çalışmalara başladık. Bugün bu sayı 3 ilçeyi de geçerek 54’e ulaştı. Demek ki bizim ilçemizde de üstün zekâlı çok çocuğumuz varmış. Çocuklarla ilgilenince, köprüler kurulunca bu çocuklarımız ortaya çıktı. Bunun gibi çok işler yaptık... Sizden ricam 31 Mart’ta Akdeniz’in huzurunu kaçırmak isteyenlere izin vermeyin. Akdeniz’imizin de Mersin’imizin de huzuru kaçmasın diye desteklerinizi eksik etmeyin. 31 Mart’ta hepinizin oylarına talibim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.