halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, “MERSİN İDMAN YURDU İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.02.2024 - 16:42, Güncelleme: 02.02.2024 - 16:42 1514+ kez okundu.
 

BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, “MERSİN İDMAN YURDU İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yeni Mersin İdman Yurdu tarafından düzenlenen “El Ele 1. Lig’e Kampanyası”nın tanıtımına katıldı. Başkan Özyiğit, “El birliğiyle efsanemizi layık olduğu yerlerde göreceğiz.” dedi.

TFF 2. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Mersin İdman Yurdu, TFF 1. Lig’e çıkmak için “El Ele 1. Lig’e Kampanyası”nı tanıttı, Mersinlileri takıma sahip çıkmaya davet etti. Kampanyanın tanıtım toplantısına Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yanı sıra Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de katıldı. Tanıtımda konuşan Başkan Abdullah Özyiğit, “Kentimizin çok önemli bir değeri olan Mersin İdman Yurdu’muz için buradayız. Hayat paylaşmakla güzel. En önemli paylaşım alanlarından biri de bir spor takımının etrafından toplanarak; heyecanı, mutluluğu ve bazen de hüznü paylaşmaktır. Bu paylaşımları yaşamak ve devam ettirmek için de takımlarımızın layık oldukları yerde olmalarını sağlamak gerekiyor. Bugüne kadar büyük bir özveriyle sürdürülen bir mücadele var. Bunun için başta Sayın Valime, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanıma ve ilçe belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Tabi ki en büyük teşekkür de Mersin İdman Yurdu’nu büyük bir özveriyle sırtlayan Kulüp Başkanı Metin Saltık ve yönetimine. Neler yaşadıklarını takip ediyoruz. İyi günde, kötü günde takımının yanında olan ve asla yalnız bırakmayan taraftarımızı da unutmamak gerekiyor. Mersin İdman Yurdu için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. El birliğiyle efsanemizi layık olduğu yerlerde göreceğiz.” diye konuştu. “El Ele 1. Lig’e Kampanyası”na katılmak isteyen Mersinliler, “İDMANYURDU” yazıp 3313’e SMS atarak, takıma 33 TL’lik destekte bulunabilecek.
Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yeni Mersin İdman Yurdu tarafından düzenlenen “El Ele 1. Lig’e Kampanyası”nın tanıtımına katıldı. Başkan Özyiğit, “El birliğiyle efsanemizi layık olduğu yerlerde göreceğiz.” dedi.

TFF 2. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Mersin İdman Yurdu, TFF 1. Lig’e çıkmak için “El Ele 1. Lig’e Kampanyası”nı tanıttı, Mersinlileri takıma sahip çıkmaya davet etti. Kampanyanın tanıtım toplantısına Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yanı sıra Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de katıldı. Tanıtımda konuşan Başkan Abdullah Özyiğit, “Kentimizin çok önemli bir değeri olan Mersin İdman Yurdu’muz için buradayız. Hayat paylaşmakla güzel. En önemli paylaşım alanlarından biri de bir spor takımının etrafından toplanarak; heyecanı, mutluluğu ve bazen de hüznü paylaşmaktır. Bu paylaşımları yaşamak ve devam ettirmek için de takımlarımızın layık oldukları yerde olmalarını sağlamak gerekiyor. Bugüne kadar büyük bir özveriyle sürdürülen bir mücadele var. Bunun için başta Sayın Valime, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanıma ve ilçe belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Tabi ki en büyük teşekkür de Mersin İdman Yurdu’nu büyük bir özveriyle sırtlayan Kulüp Başkanı Metin Saltık ve yönetimine. Neler yaşadıklarını takip ediyoruz. İyi günde, kötü günde takımının yanında olan ve asla yalnız bırakmayan taraftarımızı da unutmamak gerekiyor. Mersin İdman Yurdu için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. El birliğiyle efsanemizi layık olduğu yerlerde göreceğiz.” diye konuştu.

“El Ele 1. Lig’e Kampanyası”na katılmak isteyen Mersinliler, “İDMANYURDU” yazıp 3313’e SMS atarak, takıma 33 TL’lik destekte bulunabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.