halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

“SU SPORLARI MERKEZİ HİZMETE AÇILDI”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.08.2023 - 11:39, Güncelleme: 20.08.2023 - 11:39 1673+ kez okundu.
 

“SU SPORLARI MERKEZİ HİZMETE AÇILDI”

Bungalov glamping ve Su Sporları Merkezi. Yeni turizm trendleri kapsamında Mersin Erdemli ’de Su Sporları Merkezi hayata geçirildi.

Mersin Erdemli Belediyesi, Çukurova Kalkınma Ajansı ve Mersin Üniversitesi iş birliğinde hayata geçirilen projeye, doğa ile iç içe tatil yapmak isteyenler rağbet gösteriyor. Sıcak havalarda serinlemek isteyen ve adrenalin tutkunlarının rağbet gösterdiği Su Sporları Merkezi’ne yediden yetmişe herkes ilgi gösteriyor. Turizmde yeni ilgili odağının, doğayla iç içe yöntemler olduğunu ve başladıkları projeleri başarıyla tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade eden, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Dünyanın en güzel merkezindeyiz. Erdemlideyiz. Erdemli Çamlığı’ndayız. Turizmde yeni bir anlayışı burada gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Şu anda doğa ile iç içe deniz sahilinde, orman ile denizin iç içe olduğu bir bölgede insanlarımızın huzurlu bir şekilde, rahat bir şekilde, ekonomik bir şekilde tatil yapmaları adına glampinglerimiz ve bungolovlarımız var. Şu anda yüz yirmi yataklı bir tesisimiz mevcut bunların tamamı beş yıldızlı otel konforunda. Tabi tatile gelen insanlarımızın elbette su sporlarına, eğlenceye de ihtiyacı var. Çamlık’ta Su Sporları Merkezindeyiz. Burada Su Sporları Merkezimiz de heyecan arayan, eğlence arayan, adrenalin tutkunlarının gün boyunca güzel bir şekilde zaman geçirebilecekleri Su Sporları Merkezimizi burada gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun.“ diye konuştu. Su sporları merkezine yediden yetmişe herkes gelirken gelen ziyaretçiler heyecan dolu anlar yaşıyor.Yapılan etkinlikten ve eğlenceli vakit geçirmekten çok mutlu olduğunu ifade eden Mehmet Ege Doğaner, ‘’Babamla geldim. Çok heyecanlıydı. Paraşüte bindim. Yüzdüm, tekneye bindim. Az sonra da jetskiye bineceğiz.’’ diye konuştu. Keyifli vakit geçirdiğini ifade eden Cansu Coşkun ise’’ Güzel, eğlenceliydi. Keyifliydi bayağı. Sıcak havalarda bayağı serindi yani. Hızlıydı tekne, güzeldi. Güzel bir deneyim. Teşekkür ederim Erdemli Belediyesine. Gelin yani.’’ diye konuştu. Yapılan projenin kente ve vatandaşlara faydalı olduğunu ifade eden Veli Coşkun,’’ Müthiş harika. Özellikle uçuşlar harika. Kaptanlar mükemmel. Herkese tavsiye ederim. Gerçekten müthiş. Sıcak havanın o nemi, rutubeti bu spor alıyor, götürüyor. Daha bambaşka bir dünyada yaşıyorsunuz.’’ diye konuştu. Sıcak yaz aylarında serinlediklerini ifade eden ve projeyi başarılı bulduğunu vurgulayan Mehmet Doğaner,’’ Erdemli Belediyemizin parasailing keyfini oğlum ile birlikte yaşadık. Çok keyifli. Sıcak havada çok güzel oluyor. Hem adrenalin yüksek oluyor. Heyecanlı oluyor. Tabi bunu da hep birlikte yaşadığımız zaman daha da güzel oluyor. Teşekkür ediyoruz bu etkinliği düzenleyenlere.’’ diye konuştu. Su sporlarının önemli olduğunu ve devamlı olmasını ifade eden Ali Rıza Eren,’’ Su sporlarıyla bu sıcak havalarda serinliyoruz. Deniz kum ve güneşin tadını çıkarıyoruz.’’ diye konuştu. Öte yandan projelere, www.erdemliekoturizm.com.tr adresi ve 0537 548 20 41 numaralı telefondan rezervasyon yapabiliyor.
Bungalov glamping ve Su Sporları Merkezi. Yeni turizm trendleri kapsamında Mersin Erdemli ’de Su Sporları Merkezi hayata geçirildi.

Mersin Erdemli Belediyesi, Çukurova Kalkınma Ajansı ve Mersin Üniversitesi iş birliğinde hayata geçirilen projeye, doğa ile iç içe tatil yapmak isteyenler rağbet gösteriyor.
Sıcak havalarda serinlemek isteyen ve adrenalin tutkunlarının rağbet gösterdiği Su Sporları Merkezi’ne yediden yetmişe herkes ilgi gösteriyor.
Turizmde yeni ilgili odağının, doğayla iç içe yöntemler olduğunu ve başladıkları projeleri başarıyla tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade eden, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Dünyanın en güzel merkezindeyiz. Erdemlideyiz. Erdemli Çamlığı’ndayız. Turizmde yeni bir anlayışı burada gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Şu anda doğa ile iç içe deniz sahilinde, orman ile denizin iç içe olduğu bir bölgede insanlarımızın huzurlu bir şekilde, rahat bir şekilde, ekonomik bir şekilde tatil yapmaları adına glampinglerimiz ve bungolovlarımız var. Şu anda yüz yirmi yataklı bir tesisimiz mevcut bunların tamamı beş yıldızlı otel konforunda. Tabi tatile gelen insanlarımızın elbette su sporlarına, eğlenceye de ihtiyacı var. Çamlık’ta Su Sporları Merkezindeyiz. Burada Su Sporları Merkezimiz de heyecan arayan, eğlence arayan, adrenalin tutkunlarının gün boyunca güzel bir şekilde zaman geçirebilecekleri Su Sporları Merkezimizi burada gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun.“ diye konuştu.
Su sporları merkezine yediden yetmişe herkes gelirken gelen ziyaretçiler heyecan dolu anlar yaşıyor.Yapılan etkinlikten ve eğlenceli vakit geçirmekten çok mutlu olduğunu ifade eden Mehmet Ege Doğaner, ‘’Babamla geldim. Çok heyecanlıydı. Paraşüte bindim. Yüzdüm, tekneye bindim. Az sonra da jetskiye bineceğiz.’’ diye konuştu.
Keyifli vakit geçirdiğini ifade eden Cansu Coşkun ise’’ Güzel, eğlenceliydi. Keyifliydi bayağı. Sıcak havalarda bayağı serindi yani. Hızlıydı tekne, güzeldi. Güzel bir deneyim. Teşekkür ederim Erdemli Belediyesine. Gelin yani.’’ diye konuştu.
Yapılan projenin kente ve vatandaşlara faydalı olduğunu ifade eden Veli Coşkun,’’ Müthiş harika. Özellikle uçuşlar harika. Kaptanlar mükemmel. Herkese tavsiye ederim. Gerçekten müthiş. Sıcak havanın o nemi, rutubeti bu spor alıyor, götürüyor. Daha bambaşka bir dünyada yaşıyorsunuz.’’ diye konuştu.
Sıcak yaz aylarında serinlediklerini ifade eden ve projeyi başarılı bulduğunu vurgulayan Mehmet Doğaner,’’ Erdemli Belediyemizin parasailing keyfini oğlum ile birlikte yaşadık. Çok keyifli. Sıcak havada çok güzel oluyor. Hem adrenalin yüksek oluyor. Heyecanlı oluyor. Tabi bunu da hep birlikte yaşadığımız zaman daha da güzel oluyor. Teşekkür ediyoruz bu etkinliği düzenleyenlere.’’ diye konuştu.
Su sporlarının önemli olduğunu ve devamlı olmasını ifade eden Ali Rıza Eren,’’ Su sporlarıyla bu sıcak havalarda serinliyoruz. Deniz kum ve güneşin tadını çıkarıyoruz.’’ diye konuştu.
Öte yandan projelere, www.erdemliekoturizm.com.tr adresi ve 0537 548 20 41 numaralı telefondan rezervasyon yapabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.