halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

KURBAN BAYRAMI’NDA ÇOCUKLARA ‘VAHAP AMCA’YLA TATLI GÜNLER’ SÜRPRİZİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.07.2023 - 10:35, Güncelleme: 02.07.2023 - 10:35 2275+ kez okundu.
 

KURBAN BAYRAMI’NDA ÇOCUKLARA ‘VAHAP AMCA’YLA TATLI GÜNLER’ SÜRPRİZİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin çocukları sevindiren ve ağızlarını tatlandıran dondurma dağıtımları bu bayram da yüzleri güldürdü. Havanın ısınmasıyla başlayan dağıtımlar ile dönüşümlü olarak mahalle mahalle gezen ekipler çocukları dondurmayla buluşturuyor.

Her bayramda çocukların yanında olan Büyükşehir bu Kurban Bayramı’nda da çocuklara dondurma dağıttı. Büyükşehir, haftanın 7 günü özellikle dezavantajlı mahallelerde dondurma dağıtımlarını sürdürüyor. Bayramın hemen öncesi başlayan dağıtımlar Kurban Bayramı’nda da ara vermeden devam ediyor. Dondurma dağıtımların okulların açılacağı güne kadar devam edecek. Günlük olarak hazırlanan Tarsus’un meşhur limon dondurması tek kullanımlık kaplara konularak ‘Vahap Amca’yla Tatlı Günler’ yazılı araçlara yerleştiriliyor. Tarsus, Yenişehir, Akdeniz ve Toroslar’da devam eden dağıtımların bir durağı da Halkkent Mahallesi oldu. Aracı gören çocuklar koşarak limonlu dondurmasını aldı. “Çocuklar koşarak dondurma almaya geldi” Sosyal Hizmetler Dairesi’nde görev alan Neslihan Tutka, dondurma dağıtımını gören çocukların yüzünün güldüğünü söyleyerek, “Vahap Amcay’la Tatlı Günler projesiyle dondurma dağıtımına başladık. Bayram olması ve okulların tatil olması nedeniyle tüm dezavantajlı mahallelerde dondurma dağıtımına başladık. Mahalle mahalle gezerek çocuklara dondurma dağıtmaya geldik. Çocuklar çok heyecanlı bir şekilde karşıladı bizi. Havanın sıcak olması nedeniyle de tüm çocuklar koşarak dondurma almaya geldi. Biz de bu heyecana vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Tüm çocuklar bu hediyemizden dolayı çok mutlular. Herkese iyi bayramlar diliyorum” dedi. Dondurmasını alan Talhacan Bulut, “Güzel görünüyor. Çok sıcak, çok teşekkür ederiz. Çok mutlu olduk. Herkese dağıtıyorsunuz” dedi. Başkan Seçer’e de teşekkürünü ileten Bulut, “Ellerinden öpüyorum onun” ifadelerine yer verdi. Çocuklardan Dilan Durmuş, “Limonlu dondurma severim. Çok mutlu oldum. İyi bayramlar” derken, Leyla Durmuş da “Bayram sürprizi dondurma dağıttılar çocukları sevindirmek için. Çok teşekkür ederiz gönderdikleri için. İyi bayramlar” ifadelerine yer verdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin çocukları sevindiren ve ağızlarını tatlandıran dondurma dağıtımları bu bayram da yüzleri güldürdü. Havanın ısınmasıyla başlayan dağıtımlar ile dönüşümlü olarak mahalle mahalle gezen ekipler çocukları dondurmayla buluşturuyor.

Her bayramda çocukların yanında olan Büyükşehir bu Kurban Bayramı’nda da çocuklara dondurma dağıttı. Büyükşehir, haftanın 7 günü özellikle dezavantajlı mahallelerde dondurma dağıtımlarını sürdürüyor. Bayramın hemen öncesi başlayan dağıtımlar Kurban Bayramı’nda da ara vermeden devam ediyor. Dondurma dağıtımların okulların açılacağı güne kadar devam edecek. Günlük olarak hazırlanan Tarsus’un meşhur limon dondurması tek kullanımlık kaplara konularak ‘Vahap Amca’yla Tatlı Günler’ yazılı araçlara yerleştiriliyor. Tarsus, Yenişehir, Akdeniz ve Toroslar’da devam eden dağıtımların bir durağı da Halkkent Mahallesi oldu. Aracı gören çocuklar koşarak limonlu dondurmasını aldı.

“Çocuklar koşarak dondurma almaya geldi”

Sosyal Hizmetler Dairesi’nde görev alan Neslihan Tutka, dondurma dağıtımını gören çocukların yüzünün güldüğünü söyleyerek, “Vahap Amcay’la Tatlı Günler projesiyle dondurma dağıtımına başladık. Bayram olması ve okulların tatil olması nedeniyle tüm dezavantajlı mahallelerde dondurma dağıtımına başladık. Mahalle mahalle gezerek çocuklara dondurma dağıtmaya geldik. Çocuklar çok heyecanlı bir şekilde karşıladı bizi. Havanın sıcak olması nedeniyle de tüm çocuklar koşarak dondurma almaya geldi. Biz de bu heyecana vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Tüm çocuklar bu hediyemizden dolayı çok mutlular. Herkese iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Dondurmasını alan Talhacan Bulut, “Güzel görünüyor. Çok sıcak, çok teşekkür ederiz. Çok mutlu olduk. Herkese dağıtıyorsunuz” dedi. Başkan Seçer’e de teşekkürünü ileten Bulut, “Ellerinden öpüyorum onun” ifadelerine yer verdi.

Çocuklardan Dilan Durmuş, “Limonlu dondurma severim. Çok mutlu oldum. İyi bayramlar” derken, Leyla Durmuş da “Bayram sürprizi dondurma dağıttılar çocukları sevindirmek için. Çok teşekkür ederiz gönderdikleri için. İyi bayramlar” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.