halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN GÜLTAK; “AKDENİZ’DE 5 YILDA HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIK”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 01.03.2024 - 14:49, Güncelleme: 01.03.2024 - 14:49 1473+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLTAK; “AKDENİZ’DE 5 YILDA HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIK”

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Gültak; “Akdeniz’e biz eşitliği, huzuru, barışı, kardeşlik ve güveni getirdik

Akdeniz’de artık kavga yok, gürültü yok, biber gazı yok. Ayrımcılık ise hiç yok. Çünkü bizim defterimizde kitabımızda ayrımcılık yazmaz. Yapılamaz denilen birçok proje ve yatırımı hayata geçirdik. Akdeniz’de herkesin belediye başkanı olmayı 5 yılda başardık. Kentimizde huzur ve barışın kalıcı olması için 31 Mart’ta halkımızın desteğini istiyoruz” dedi. Seçim kampanyası kapsamında halk buluşmalarını aralıksız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Malatyalılar Derneği yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Bir otelin salonunda, yoğun ilgi altında gerçekleşen buluşmaya AK Parti MKYK üyesi ve Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekçi, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can ve MHP Akdeniz İlçe Başkanı Ali Ateş de katıldı. Bizim defterimizde ayrımcılık yapmak yok! Akdeniz’i 5 yılda değiştirip dönüştüren hizmet, proje ve yatırımların anlatıldığı kısa film gösteriminden sonra söz alan Başkan Gültak, yoğun ilgilerin nedeniyle Malatyalılar derneği yönetimine teşekkür etti. Geçmiş yönetimleri ilçeye hizmet, proje ve yatırım getirmemekle eleştirerek sözlerine devam eden Başkan Gültak, Akdeniz’de bozulan huzur ve güven iklimini yeniden tesis ettiklerinin altını çizdi; “Artık Akdeniz’de kavga, gürültü, gözyaşı, biber gazı yok. Herkes rahat rahat geziyor. Ayrımcılık hiç yok. Bir kişi Alevi imiş, Sünni imiş, öbürü Kürt’müş… Bizim defterimizde kitabımızda hiç yazmıyor” dedi. “Akdeniz’de herkesin belediye başkanı olmayı 5 yılda başardık” Başkan Gültak, gece gündüz demeden çalışıp tüm Akdeniz’e hizmet verdiklerini ve dokunmadık insan bırakmadıklarını kaydederek, “Akdeniz’de, herkesin belediye başkanı olmayı biz 5 yılda başardık. Ama tabi bu öyle kolay da olmadı. Hafta için hafta sonu demedik, gece-gündüz demedik, bayram demedik; hep sahada olduk. İnsanımızın düğününe de cenazesine de gittik. Birçok hizmet ve projeyi de hayata geçirdik. Artık huzurun ve barışın kalıcı olmasını istiyoruz. Yaptığımız hizmetlerimiz de ortada. Kimseyi asla ayrıştırmadık. Allah’ın izniyle, Cumhur İttifakı olarak yola çıktık. Halkımızdan bir şey daha istiyorum… Çünkü 5 yılı öyle geçirdim ben. Büyükşehir Belediyesi olmadan olmuyor! Sürekli engelleniyoruz. Bu nedenle Büyükşehir seçiminde kardeşim Serdar Soydan’a ve ilçe belediye başkan adayı kardeşlerime desteklerinizi istiyorum” diye konuştu.
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Gültak; “Akdeniz’e biz eşitliği, huzuru, barışı, kardeşlik ve güveni getirdik

Akdeniz’de artık kavga yok, gürültü yok, biber gazı yok. Ayrımcılık ise hiç yok. Çünkü bizim defterimizde kitabımızda ayrımcılık yazmaz. Yapılamaz denilen birçok proje ve yatırımı hayata geçirdik. Akdeniz’de herkesin belediye başkanı olmayı 5 yılda başardık. Kentimizde huzur ve barışın kalıcı olması için 31 Mart’ta halkımızın desteğini istiyoruz” dedi.

Seçim kampanyası kapsamında halk buluşmalarını aralıksız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Malatyalılar Derneği yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Bir otelin salonunda, yoğun ilgi altında gerçekleşen buluşmaya AK Parti MKYK üyesi ve Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekçi, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can ve MHP Akdeniz İlçe Başkanı Ali Ateş de katıldı.

Bizim defterimizde ayrımcılık yapmak yok!

Akdeniz’i 5 yılda değiştirip dönüştüren hizmet, proje ve yatırımların anlatıldığı kısa film gösteriminden sonra söz alan Başkan Gültak, yoğun ilgilerin nedeniyle Malatyalılar derneği yönetimine teşekkür etti. Geçmiş yönetimleri ilçeye hizmet, proje ve yatırım getirmemekle eleştirerek sözlerine devam eden Başkan Gültak, Akdeniz’de bozulan huzur ve güven iklimini yeniden tesis ettiklerinin altını çizdi; “Artık Akdeniz’de kavga, gürültü, gözyaşı, biber gazı yok. Herkes rahat rahat geziyor. Ayrımcılık hiç yok. Bir kişi Alevi imiş, Sünni imiş, öbürü Kürt’müş… Bizim defterimizde kitabımızda hiç yazmıyor” dedi.

“Akdeniz’de herkesin belediye başkanı olmayı 5 yılda başardık”

Başkan Gültak, gece gündüz demeden çalışıp tüm Akdeniz’e hizmet verdiklerini ve dokunmadık insan bırakmadıklarını kaydederek, “Akdeniz’de, herkesin belediye başkanı olmayı biz 5 yılda başardık. Ama tabi bu öyle kolay da olmadı. Hafta için hafta sonu demedik, gece-gündüz demedik, bayram demedik; hep sahada olduk. İnsanımızın düğününe de cenazesine de gittik.

Birçok hizmet ve projeyi de hayata geçirdik. Artık huzurun ve barışın kalıcı olmasını istiyoruz. Yaptığımız hizmetlerimiz de ortada. Kimseyi asla ayrıştırmadık. Allah’ın izniyle, Cumhur İttifakı olarak yola çıktık. Halkımızdan bir şey daha istiyorum… Çünkü 5 yılı öyle geçirdim ben. Büyükşehir Belediyesi olmadan olmuyor! Sürekli engelleniyoruz. Bu nedenle Büyükşehir seçiminde kardeşim Serdar Soydan’a ve ilçe belediye başkan adayı kardeşlerime desteklerinizi istiyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.