halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

HAFTANIN ÖĞRETMENİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.10.2023 - 09:41, Güncelleme: 06.10.2023 - 09:41 3475+ kez okundu.
 

HAFTANIN ÖĞRETMENİ

İl Millî Eğitim Müdürü Adem KOCA, her hafta yürüttükleri başarılı ve örnek nitelikteki çalışmalarla görev yaptıkları ilçelerince belirlenen haftanın başarılı öğretmenini makamında ağırlamaya devam ediyor.

Alanında oluşturduğu fark, eğitime sunduğu katkılar ve başarılı çalışmaları ile bu haftanın öğretmeni olan Mezitli Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Öğretmeni Özlem ÇAĞAN, İl Millî Eğitim Müdürü Adem KOCA' nın misafiri oldu.     Adem KOCA, "Öğretmenlik çok büyük fedakârlıklarla yapılan, en büyük ödülü paha biçilemez bir manevi zenginlik olan kutsal bir meslektir. Bizler farklı alanlarda evlatlarımızı yetiştiriyor, onları hem hayata hem de gelecekteki mesleklerine hazırlıyoruz. Manevi değerlerine sahip çıkan, büyüklerine her koşulda hürmet göstermekten imtina etmeyen, şükran duyan bir millet olarak hasta ve yaşlı bakımı, manevi bir değerimiz, geleneğimizdir. Size bu alanda yürüttüğünüz özverili ve örnek nitelikteki çalışmalardan dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, bu kutsal meslekte başarılarınızın devamını temenni ediyorum." dedi.
İl Millî Eğitim Müdürü Adem KOCA, her hafta yürüttükleri başarılı ve örnek nitelikteki çalışmalarla görev yaptıkları ilçelerince belirlenen haftanın başarılı öğretmenini makamında ağırlamaya devam ediyor.

Alanında oluşturduğu fark, eğitime sunduğu katkılar ve başarılı çalışmaları ile bu haftanın öğretmeni olan Mezitli Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Öğretmeni Özlem ÇAĞAN, İl Millî Eğitim Müdürü Adem KOCA' nın misafiri oldu.    
Adem KOCA, "Öğretmenlik çok büyük fedakârlıklarla yapılan, en büyük ödülü paha biçilemez bir manevi zenginlik olan kutsal bir meslektir. Bizler farklı alanlarda evlatlarımızı yetiştiriyor, onları hem hayata hem de gelecekteki mesleklerine hazırlıyoruz. Manevi değerlerine sahip çıkan, büyüklerine her koşulda hürmet göstermekten imtina etmeyen, şükran duyan bir millet olarak hasta ve yaşlı bakımı, manevi bir değerimiz, geleneğimizdir. Size bu alanda yürüttüğünüz özverili ve örnek nitelikteki çalışmalardan dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, bu kutsal meslekte başarılarınızın devamını temenni ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.