halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP TARSUS GENÇLİK KOLLARI DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.10.2023 - 19:15, Güncelleme: 28.10.2023 - 19:15 1538+ kez okundu.
 

CHP TARSUS GENÇLİK KOLLARI DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

CHP Tarsus Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Can İlk beraberinde Gençlik Kolları Yöneticileri Sergen Karataş, Rojbin Gürel ve Ata Aysalar ile birlikte Hatay'dan gelerek Tarsus'ta ikamet etmeye devam eden depremzede ailenin misafiri oldu.

Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Can İlk deprem döneminde iktidarın yetersiz çalışmalarından dolayı yurttaşların zor durumda kaldığı günleri unutamadıklarını belirterek: "Depremin ilk günlerinde arkadaşlarımız ile birlikte Hatay'da yurttaşlarımıza Tarsus'tan ihtiyaç malzemeleri götürerek zor günlerde bir nebze olsun destek olmaya devam ettik. Cumhuriyet Halk Partili belediyeler özellikle Mersin Büyükşehir Belediyemiz deprem bölgesinde halkımızın ilk andan itibaren yanlarında oldu. Aynı dönemde Tarsus'ta misafir ettiğimiz depremzedelere de yuva olmaya çalıştık. Bu halk zor günleri her zaman birlik olarak aşmıştır." 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile depremzede öğrenciler ve ailelerini ziyaret ettiklerini belirten Gençlik Kolları Başkanı İlk: " Bugün kıymetli ailemizin evine misafir olduk. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde büyük bir kurtuluş mücadelesi ile ülkemizi kuran birlik ve beraberlik anlayışı bugün de devam ediyor. Gençlik Kolları Yöneticilerimiz ile birlikte 100 yıl sonra dahi dayanışmanın, birliğin ve beraberliğin önemini vurgulamak adına öğrenci kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ederek, kendilerinin yanında olduk. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlamak adına ailelerimize Ata'mızın Nutuk eserini takdim ettik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun." diyerek ziyaretlere devam edeceklerini belirtti.
CHP Tarsus Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Can İlk beraberinde Gençlik Kolları Yöneticileri Sergen Karataş, Rojbin Gürel ve Ata Aysalar ile birlikte Hatay'dan gelerek Tarsus'ta ikamet etmeye devam eden depremzede ailenin misafiri oldu.

Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Can İlk deprem döneminde iktidarın yetersiz çalışmalarından dolayı yurttaşların zor durumda kaldığı günleri unutamadıklarını belirterek: "Depremin ilk günlerinde arkadaşlarımız ile birlikte Hatay'da yurttaşlarımıza Tarsus'tan ihtiyaç malzemeleri götürerek zor günlerde bir nebze olsun destek olmaya devam ettik. Cumhuriyet Halk Partili belediyeler özellikle Mersin Büyükşehir Belediyemiz deprem bölgesinde halkımızın ilk andan itibaren yanlarında oldu. Aynı dönemde Tarsus'ta misafir ettiğimiz depremzedelere de yuva olmaya çalıştık. Bu halk zor günleri her zaman birlik olarak aşmıştır."

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile depremzede öğrenciler ve ailelerini ziyaret ettiklerini belirten Gençlik Kolları Başkanı İlk: " Bugün kıymetli ailemizin evine misafir olduk. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde büyük bir kurtuluş mücadelesi ile ülkemizi kuran birlik ve beraberlik anlayışı bugün de devam ediyor. Gençlik Kolları Yöneticilerimiz ile birlikte 100 yıl sonra dahi dayanışmanın, birliğin ve beraberliğin önemini vurgulamak adına öğrenci kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ederek, kendilerinin yanında olduk. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlamak adına ailelerimize Ata'mızın Nutuk eserini takdim ettik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun." diyerek ziyaretlere devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.