halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILDIZ, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.04.2024 - 14:14, Güncelleme: 08.04.2024 - 14:14 1350 kez okundu.
 

BAŞKAN YILDIZ, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Bayramların; paylaşmanın, dayanışmanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsat olduğunu dile getiren Başkan Yıldız; “Bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluk bizim için ikiye katlandı. Seçimleri yaptık, mazbatamızı aldık ve Toroslar Belediye Başkanı olarak 350 bin kişinin yaşadığı Toroslarımıza hizmet etmenin ayrı bir sevinci içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde tüm sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar geçirmeyi diliyorum” dedi.   “BAYRAM İÇİN TÜM TEDBİRLERİ ALDIK”   Başkan Yıldız, vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirebilmeleri için Toroslar Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldıklarını ve belediye hizmetlerinin kesintisiz devam edeceğini söyledi. Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlükleri başta olmak üzere çözüm masası ekiplerinin her an görev başında olacağını belirten Başkan Yıldız; “Vatandaşlarımız, istek ve taleplerini bayram boyunca da belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak iletebilirler” diye konuştu.  
Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Bayramların; paylaşmanın, dayanışmanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsat olduğunu dile getiren Başkan Yıldız; “Bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluk bizim için ikiye katlandı. Seçimleri yaptık, mazbatamızı aldık ve Toroslar Belediye Başkanı olarak 350 bin kişinin yaşadığı Toroslarımıza hizmet etmenin ayrı bir sevinci içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde tüm sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar geçirmeyi diliyorum” dedi.

 

“BAYRAM İÇİN TÜM TEDBİRLERİ ALDIK”

 

Başkan Yıldız, vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirebilmeleri için Toroslar Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldıklarını ve belediye hizmetlerinin kesintisiz devam edeceğini söyledi.

Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlükleri başta olmak üzere çözüm masası ekiplerinin her an görev başında olacağını belirten Başkan Yıldız; “Vatandaşlarımız, istek ve taleplerini bayram boyunca da belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak iletebilirler” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.