halkalı escort bayanlar

EŞ BAŞKAN SARIYILDIZ’DAN, ÇAY MAHALLESİ’NE KAPALI SEMT PAZARI SÖZÜ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 26.09.2024 - 15:05, Güncelleme: 26.09.2024 - 15:05 359 kez okundu.
 

EŞ BAŞKAN SARIYILDIZ’DAN, ÇAY MAHALLESİ’NE KAPALI SEMT PAZARI SÖZÜ

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, “Ahilik Haftası” dolayısıyla, Çay Mahallesi 146. Cadde üzerinde Çarşamba günleri kurulan semt pazarını ziyaret etti. esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Sarıyıldız, mahalleye en kısa sürede kapalı ve korunaklı bir semt pazarı kazandıracaklarını söyledi.

Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız’a ziyaretinde; DEM Parti Akdeniz İlçe Eş Başkanı ve parti yöneticilerinin yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdülhalim Batur ve Çay Mahallesi Muhtarı Abdullah Çapar eşlik etti. Ziyaretinde her yaştan vatandaşın sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaşan Sarıyıldız, çocuklara tatlı ikram etti; alışveriş yapan mahalleli kadınlar ile pazarcılık yapan gençlerle sohbet etti. Eş Başkan Sarıyıldız’ın, ilerleyen yaşına rağmen pazarda su, çeşitli içecekler satan yaşlı bir vatandaşla samimi diyalogları görenleri tebessüm ettirdi. “Çay Mahallemize kapalı, korunaklı bir semt pazarı yapacağız” Ziyaretine ilişkin bir açıklama yapan Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Sarıyıldız, hem pazarcı esnafı hem de vatandaşların talep ettiği kapalı semt pazarının yakın bir zamanda mahalleye kazandırılacağının sözünü verdi. Pazarcı esnafının yaşadığı sorun ve sıkıntıları ortadan kaldıracaklarını vurgulayan Sarıyıldız; “Hem esnafımızı hem de vatandaşlarımızı, yazın sıcaklardan, kışın yağmur ve çamurdan korumak amacıyla mahallemize kapalı bir semt pazarı kuracağız. Pazarcılar Odası yönetimiyle, daha öncesindeki görüşmelerimizde projemizi anlattık, bu ihtiyacın aciliyetinin farkında olduğumuzu hep söyledik. Önümüzdeki yakın süreçte yetkili birimlerimiz; pazarcılar odamız ve muhtarımızla birlikte çalışmalarını hızlandıracak. Alt ve üstyapısıyla esnafımızın ihtiyacını karşılayabilecek, kentin batı tarafında olduğu gibi vatandaşlarımızın daha rahat ve kolayca alışverişlerini yapabilecekleri, korunaklı, kapalı bir pazaryeri projemizi hayata geçireceğiz” dedi. Ziyaretinde pazar tezgâhlarını tek tek gezen Eş Başkan Sarıyıldız, bundan sonra her hafta farklı mahallelerde pazaryerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların talep ve şikâyetlerini dinleyeceklerini, yaşadıkları sorun ve sıkıntıları en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını sözlerine ekledi.
Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, “Ahilik Haftası” dolayısıyla, Çay Mahallesi 146. Cadde üzerinde Çarşamba günleri kurulan semt pazarını ziyaret etti. esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Sarıyıldız, mahalleye en kısa sürede kapalı ve korunaklı bir semt pazarı kazandıracaklarını söyledi.

Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız’a ziyaretinde; DEM Parti Akdeniz İlçe Eş Başkanı ve parti yöneticilerinin yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdülhalim Batur ve Çay Mahallesi Muhtarı Abdullah Çapar eşlik etti. Ziyaretinde her yaştan vatandaşın sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaşan Sarıyıldız, çocuklara tatlı ikram etti; alışveriş yapan mahalleli kadınlar ile pazarcılık yapan gençlerle sohbet etti. Eş Başkan Sarıyıldız’ın, ilerleyen yaşına rağmen pazarda su, çeşitli içecekler satan yaşlı bir vatandaşla samimi diyalogları görenleri tebessüm ettirdi.

“Çay Mahallemize kapalı, korunaklı bir semt pazarı yapacağız”

Ziyaretine ilişkin bir açıklama yapan Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Sarıyıldız, hem pazarcı esnafı hem de vatandaşların talep ettiği kapalı semt pazarının yakın bir zamanda mahalleye kazandırılacağının sözünü verdi. Pazarcı esnafının yaşadığı sorun ve sıkıntıları ortadan kaldıracaklarını vurgulayan Sarıyıldız; “Hem esnafımızı hem de vatandaşlarımızı, yazın sıcaklardan, kışın yağmur ve çamurdan korumak amacıyla mahallemize kapalı bir semt pazarı kuracağız. Pazarcılar Odası yönetimiyle, daha öncesindeki görüşmelerimizde projemizi anlattık, bu ihtiyacın aciliyetinin farkında olduğumuzu hep söyledik. Önümüzdeki yakın süreçte yetkili birimlerimiz; pazarcılar odamız ve muhtarımızla birlikte çalışmalarını hızlandıracak. Alt ve üstyapısıyla esnafımızın ihtiyacını karşılayabilecek, kentin batı tarafında olduğu gibi vatandaşlarımızın daha rahat ve kolayca alışverişlerini yapabilecekleri, korunaklı, kapalı bir pazaryeri projemizi hayata geçireceğiz” dedi.

Ziyaretinde pazar tezgâhlarını tek tek gezen Eş Başkan Sarıyıldız, bundan sonra her hafta farklı mahallelerde pazaryerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların talep ve şikâyetlerini dinleyeceklerini, yaşadıkları sorun ve sıkıntıları en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını sözlerine ekledi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.