halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZDE ASFALT SERİM VE YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.12.2023 - 09:49, Güncelleme: 27.12.2023 - 09:49 762+ kez okundu.
 

AKDENİZDE ASFALT SERİM VE YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Akdeniz Belediyesi’nin, saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip kendi sıcak ve soğuk asfalt plentini hizmete açmasıyla birlikte, ilçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarının yanı sıra, kaldırım ve kilit taşı yenileme hizmetine hız verildi.

Kentin kırsal kesimlerinde bulunan Iğdır ve Yenitaşkent mahallelerinin farklı sokaklarında asfalt kaplama çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yakaköy Gudubes Sokak üzerinde asfalt seriminin ilk etabını tamamlayıp ikinci etaba geçti. Dikilitaş Mahallesi 22226 ile 22227 sokaklarda da asfalt serimi ve silindiraj çalışmasını bitiren fen işleri ekipleri, Yanpar Mahallesi’nde ise kilitli parke taşı serilecek olan sokakları iş makineleri desteğiyle düzenleyip ön hazırlık yaptı. Akdeniz’in her mahallesine hizmet ulaşıyor Diğer yandan; Müfide İlhan Mahallesi’nde yenilenecek sokaklarda tremer ile söküm işi yapan fen işleri ekipleri, Akdam Mahallesi’nin muhtelif sokaklarında da asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Kazanlı Cumhuriyet Mahallesi 31175 Sokağı kilitli parke taşları ile döşeyip yenileyen ekipler, Cami Şerif Mahallesi genelinde de eskiyen kaldırımları söktü. Ekipler ayrıca, Siteler, Güneş ve Şevket Sümer mahallelerinin muhtelif sokaklarında da kilitli parke taşı ve kaldırım tamiratı çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü, Kürkçü Mahallesi’nde kurulan ve üretime başlayan belediyeye ait sıcak ve soğuk asfalt tesisinin de desteği ve hazırladığı program kapsamında, Akdeniz ilçesi genelinde ihtiyaç duyan her bölgede sıcak ve soğuk asfalt kaplama, yama, kilitli parke taşı çalışmalarına ara vermeden devam edecek.
Akdeniz Belediyesi’nin, saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip kendi sıcak ve soğuk asfalt plentini hizmete açmasıyla birlikte, ilçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarının yanı sıra, kaldırım ve kilit taşı yenileme hizmetine hız verildi.

Kentin kırsal kesimlerinde bulunan Iğdır ve Yenitaşkent mahallelerinin farklı sokaklarında asfalt kaplama çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yakaköy Gudubes Sokak üzerinde asfalt seriminin ilk etabını tamamlayıp ikinci etaba geçti. Dikilitaş Mahallesi 22226 ile 22227 sokaklarda da asfalt serimi ve silindiraj çalışmasını bitiren fen işleri ekipleri, Yanpar Mahallesi’nde ise kilitli parke taşı serilecek olan sokakları iş makineleri desteğiyle düzenleyip ön hazırlık yaptı.

Akdeniz’in her mahallesine hizmet ulaşıyor

Diğer yandan; Müfide İlhan Mahallesi’nde yenilenecek sokaklarda tremer ile söküm işi yapan fen işleri ekipleri, Akdam Mahallesi’nin muhtelif sokaklarında da asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

Kazanlı Cumhuriyet Mahallesi 31175 Sokağı kilitli parke taşları ile döşeyip yenileyen ekipler, Cami Şerif Mahallesi genelinde de eskiyen kaldırımları söktü. Ekipler ayrıca, Siteler, Güneş ve Şevket Sümer mahallelerinin muhtelif sokaklarında da kilitli parke taşı ve kaldırım tamiratı çalışması yaptı.

Fen İşleri Müdürlüğü, Kürkçü Mahallesi’nde kurulan ve üretime başlayan belediyeye ait sıcak ve soğuk asfalt tesisinin de desteği ve hazırladığı program kapsamında, Akdeniz ilçesi genelinde ihtiyaç duyan her bölgede sıcak ve soğuk asfalt kaplama, yama, kilitli parke taşı çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.