halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN GÜLTAK KİREMİTHANE MAHALLESİ SEMT PAZARINI GEZDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.12.2023 - 13:27, Güncelleme: 09.12.2023 - 13:27 1161+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLTAK KİREMİTHANE MAHALLESİ SEMT PAZARINI GEZDİ

Kiremithane Mahallesi’nde kurulan semt pazarını ziyaret eden Başkan Gültak, fen işleri ekiplerince geçen haftalarda tamamen yenilenen pazar sokağını da gezdi. Ziyaretinde yoğun ilgi ve sevgi seli ile karşılaşan Başkan Gültak, esnaf ve alışverişe çıkan vatandaşlara geri dönüşümü mümkün alışveriş çantası hediye etti.

Göreve geldiği ilk günden beri mahalle ve esnaf ziyaretlerine aralıksız devam eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın son durağı kent merkezinde yer alan Kiremithane Mahallesi oldu. Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen, Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bedi Genç ile Meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Gültak, mahallede kurulan semt pazarına girip esnaf ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet etti. 2024 yılı için destek talebi Yoğun ilgi ile karşılaşan ve etrafını saran mahalle sakinlerine geri dönüşümü mümkün pazar çantalarından hediye ederek sohbet eden Başkan Gültak, Akdeniz’de hizmet ve projelerin devam etmesi, ayrıca kentte sağlanan barış, kardeşlik ve huzur ikliminin sürmesi için 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. Kiremithane sakinleri hem mahalleye sunulan hizmetler hem de yıllardır alışverişlerini yaptıkları semt pazarının kurulduğu sokağın, fen işleri ekipleri tarafından kısa bir süre öne baştan sona yenilenmesi nedeniyle memnuniyetlerini dile getirip Başkan Gültak’a teşekkür etti. Akdeniz Belediye Başkanı Gültak da ilçe genelinde asfalt, yol, kaldırım gibi üstyapı ihtiyacı olan mahalle kalmayıncaya dek hizmetlerin aralıksız süreceğinin altını çizdi.
Kiremithane Mahallesi’nde kurulan semt pazarını ziyaret eden Başkan Gültak, fen işleri ekiplerince geçen haftalarda tamamen yenilenen pazar sokağını da gezdi. Ziyaretinde yoğun ilgi ve sevgi seli ile karşılaşan Başkan Gültak, esnaf ve alışverişe çıkan vatandaşlara geri dönüşümü mümkün alışveriş çantası hediye etti.

Göreve geldiği ilk günden beri mahalle ve esnaf ziyaretlerine aralıksız devam eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın son durağı kent merkezinde yer alan Kiremithane Mahallesi oldu. Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen, Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bedi Genç ile Meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Gültak, mahallede kurulan semt pazarına girip esnaf ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet etti.

2024 yılı için destek talebi

Yoğun ilgi ile karşılaşan ve etrafını saran mahalle sakinlerine geri dönüşümü mümkün pazar çantalarından hediye ederek sohbet eden Başkan Gültak, Akdeniz’de hizmet ve projelerin devam etmesi, ayrıca kentte sağlanan barış, kardeşlik ve huzur ikliminin sürmesi için 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlardan destek istedi.

Kiremithane sakinleri hem mahalleye sunulan hizmetler hem de yıllardır alışverişlerini yaptıkları semt pazarının kurulduğu sokağın, fen işleri ekipleri tarafından kısa bir süre öne baştan sona yenilenmesi nedeniyle memnuniyetlerini dile getirip Başkan Gültak’a teşekkür etti. Akdeniz Belediye Başkanı Gültak da ilçe genelinde asfalt, yol, kaldırım gibi üstyapı ihtiyacı olan mahalle kalmayıncaya dek hizmetlerin aralıksız süreceğinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.