halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR’DA EĞİTİM VE ÜRETİM BİR ARADA

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.12.2023 - 15:41, Güncelleme: 11.12.2023 - 15:41 1015+ kez okundu.
 

TOROSLAR’DA EĞİTİM VE ÜRETİM BİR ARADA

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın öncülüğünde kadınların üretimini desteklemek, sosyal ve ekonomik hayatta daha aktif olmalarını sağlamak amacıyla önemli çalışmalara imza atılan Toroslar’ın Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları Merkezi (TORTEK) yoğun ilgi görüyor.

24 noktada ve 56 farklı branşta uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz verilen kurslara, özellikle ev hanımları olmak üzere her yaş grubundan vatandaş katılıyor. Kursiyerler, el emeği göz nuru ürünlerini, kent genelinde düzenlenen sergilerin yanı sıra sosyal medya üzerinden de satışa çıkararak, ev ekonomilerine destek oluyor Osmaniye Mahallesi TORTEK Binasında Giyim Üretim Teknolojisi alanında Kadın Üst Giysisi Dikimi Kursunda eğitim alan kursiyerler, kendilerine bu imkanı sunduğu için Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.   “TORTEK KURSİYERLERİMİZ İSTİHDAMDA BİR ADIM ÖNE GEÇMİŞ OLUYOR”   Meslek öğrenmek isteyen özellikle ev hanımları olmak üzere tüm vatandaşları TORTEK merkezine davet eden Başkan Yılmaz, “TORTEK merkezimize gelen kursiyerlerimiz el becerilerini geliştirerek, öğrendiklerini üretime dönüştürüyorlar. Burada hem sosyalleşip hem de ürettikleri ürünleri satarak ev ekonomilerine katkıda bulunuyorlar. TORTEK ile vatandaşlarımıza başarılı bir meslek yolu hazırladığımız gibi ekonomiye de vasıflı eleman yetiştirmek için önemli bir misyon üstleniyoruz. Bugüne kadar 6 bin 278 vatandaşımıza mesleki eğitim verdik. Bu bizim için mutluluk verici” diye konuştu. Başkan Yılmaz, belediye personelinin tüm üniforma ve kıyafetlerinin de TORTEK’in usta ellerinde üretildiğini, belediye bütçesine yüzde 70 kar sağlandığını da sözlerine ekledi.  
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın öncülüğünde kadınların üretimini desteklemek, sosyal ve ekonomik hayatta daha aktif olmalarını sağlamak amacıyla önemli çalışmalara imza atılan Toroslar’ın Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları Merkezi (TORTEK) yoğun ilgi görüyor.

24 noktada ve 56 farklı branşta uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz verilen kurslara, özellikle ev hanımları olmak üzere her yaş grubundan vatandaş katılıyor.

Kursiyerler, el emeği göz nuru ürünlerini, kent genelinde düzenlenen sergilerin yanı sıra sosyal medya üzerinden de satışa çıkararak, ev ekonomilerine destek oluyor

Osmaniye Mahallesi TORTEK Binasında Giyim Üretim Teknolojisi alanında Kadın Üst Giysisi Dikimi Kursunda eğitim alan kursiyerler, kendilerine bu imkanı sunduğu için Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

 

TORTEK KURSİYERLERİMİZ İSTİHDAMDA BİR ADIM ÖNE GEÇMİŞ OLUYOR”

 

Meslek öğrenmek isteyen özellikle ev hanımları olmak üzere tüm vatandaşları TORTEK merkezine davet eden Başkan Yılmaz, “ TORTEK merkezimize gelen kursiyerlerimiz el becerilerini geliştirerek, öğrendiklerini üretime dönüştürüyorlar. Burada hem sosyalleşip hem de ürettikleri ürünleri satarak ev ekonomilerine katkıda bulunuyorlar. TORTEK ile vatandaşlarımıza başarılı bir meslek yolu hazırladığımız gibi ekonomiye de vasıflı eleman yetiştirmek için önemli bir misyon üstleniyoruz. Bugüne kadar 6 bin 278 vatandaşımıza mesleki eğitim verdik. Bu bizim için mutluluk verici” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, belediye personelinin tüm üniforma ve kıyafetlerinin de TORTEK’in usta ellerinde üretildiğini, belediye bütçesine yüzde 70 kar sağlandığını da sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.