halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR BELEDİYESİNİN ACI GÜNÜ

Gündem 10.06.2023 - 18:38, Güncelleme: 10.06.2023 - 18:38 1668+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİNİN ACI GÜNÜ

Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Yunus Emre Kahraman, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kahraman’ın vefatı, çalışma arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğarken, Kahraman için görev yaptığı Toroslar Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.   BAŞKAN YILMAZ; “DEVLETİNE, MİLLETİNE BAĞLI İYİ BİR VATANSEVERDİ”                                                                                                                 Kahraman’ın ailesi, mesai arkadaşları ve sevenlerinin katıldığı törende bir konuşma yaparak üzüntüsünü dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürümüz, kıymetli arkadaşımız Yunus Emre Kahraman geçirmiş olduğu kalp krizi neticesinde vefat etmiştir. Kendisi, devletine, milletine bağlı, iyi bir vatansever, iyi bir arkadaş, sorumluluk sahibi iyi bir evlat ve iyi bir babaydı. Geçirdiğimiz zor günlerde, pandemide, depremde ve günümüzde aktiv görev alan, görevini layıkıyla yapan, ailesine ve çalışma arkadaşlarına faydalı güzel bir kardeşimizdi. Çalışma arkadaşımızı, dostumuzu, kardeşimizi kaybetmenin büyük acısını yaşıyoruz. Bizden yana hakkımız varsa kendisine hakkımız helal olsun. Kendisini sakin ve güler yüzlü haliyle hatırlayacağız. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” diye konuştu.   Başkan Yılmaz, Kahraman’ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diledi.   Kahraman, belediye hizmet binası önünde düzenlenen tören sonrası Akbelen Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi.   1985 doğumlu olan Yunus Emre Kahraman, evli ve bir çocuk babasıydı.
Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Yunus Emre Kahraman, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kahraman’ın vefatı, çalışma arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğarken, Kahraman için görev yaptığı Toroslar Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.

 

BAŞKAN YILMAZ; “DEVLETİNE, MİLLETİNE BAĞLI İYİ BİR VATANSEVERDİ”

                                                                                                               

Kahraman’ın ailesi, mesai arkadaşları ve sevenlerinin katıldığı törende bir konuşma yaparak üzüntüsünü dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürümüz, kıymetli arkadaşımız Yunus Emre Kahraman geçirmiş olduğu kalp krizi neticesinde vefat etmiştir. Kendisi, devletine, milletine bağlı, iyi bir vatansever, iyi bir arkadaş, sorumluluk sahibi iyi bir evlat ve iyi bir babaydı. Geçirdiğimiz zor günlerde, pandemide, depremde ve günümüzde aktiv görev alan, görevini layıkıyla yapan, ailesine ve çalışma arkadaşlarına faydalı güzel bir kardeşimizdi. Çalışma arkadaşımızı, dostumuzu, kardeşimizi kaybetmenin büyük acısını yaşıyoruz. Bizden yana hakkımız varsa kendisine hakkımız helal olsun. Kendisini sakin ve güler yüzlü haliyle hatırlayacağız. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” diye konuştu.

 

Başkan Yılmaz, Kahraman’ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diledi.

 

Kahraman, belediye hizmet binası önünde düzenlenen tören sonrası Akbelen Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi.

 

1985 doğumlu olan Yunus Emre Kahraman, evli ve bir çocuk babasıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.