halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

YENİŞEHİR BELEDİYESİ YARIYIL TATİLİNDE 7 BİN ÇOCUĞU TİYATROYLA BULUŞTURDU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 05.02.2024 - 12:14, Güncelleme: 05.02.2024 - 12:14 1082+ kez okundu.
 

YENİŞEHİR BELEDİYESİ YARIYIL TATİLİNDE 7 BİN ÇOCUĞU TİYATROYLA BULUŞTURDU

Mersin Yenişehir Belediyesinin yarıyıl tatilindeki çocuklar için ikincisini bu yıl düzenlediği Yenişehir Çocuk Oyunları Festivali sona erdi. 7 bin çocuk birbirinden renkli tiyatro oyunlarını izledi, arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirme fırsatı yakaladı. Yenişehir Belediyesinin çocuklara karne hediyesi olan festival aileleri de mutlu etti.

Yenişehir Belediyesinin çocukların yarıyıl tatillerini verimli ve keyifli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği 2. Yenişehir Çocuk Oyunları Festivali kapsamında 7 tiyatro oyunu ve Şubadap Konseri çocuklarla buluştu. “Çocuklarımızın yaratıcılıklarını ve sosyal becerilerini de geliştirmelerini hedefledik” Çocuklarla birlikte oyunları izleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Çocuklarımızın sanatla buluştuğu, tiyatro oyunlarını izleyerek keyifli vakit geçirdiği bu festival, onların gelişimine katkı sağlamak adına çok değerli bir fırsattı. Ailelerimizin desteği ve katılımıyla gerçekleştirdiğimiz festivalimizle çocuklarımızın sadece eğlenmelerini değil, aynı zamanda yaratıcılıklarını ve sosyal becerilerini de geliştirmelerini hedefledik. Çok yoğun bir ilgi oldu. Salonlar her oyunda ve her seansta doldu. Önümüzdeki yıl üçüncüsünü düzenleyeceğiz.” “Çocuğum için de çok faydalı oldu, evde kendi başına tiyatro yapıyor.” Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezine düzenlenen festival ailelerden de tam not aldı. Torunuyla birlikte oyunları izlemeye gelen Süleyman Aksu “Ben dedeyim. İlk defa çocuklarla ve torunlarla geliyorum. Onlardan daha çok ben mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Çocuğunun telefon ve televizyondan uzaklaştığını ifade eden Ercüment Ota ise “Eşim hemen hemen her oyuna çocuğumuzu getirdi. Abdullah Başkana da çok teşekkür ediyoruz. Herkesin emeğine sağlık. Çocuğum için de çok faydalı oldu, evde kendi başına tiyatro yapıyor. Çocuğumuz iki haftadır televizyon ve telefonu kesti.” dedi. Mine Şehirli ise “Çok keyifli. Aslında biz İstanbul’dan geldik. Dördüncü senemiz burada. Çok güzel etkinlikler oluyor. Sağ olsun Başkanımız bu konuda çok destek veriyor. Çok teşekkür ederiz, her şey için, emeği için, Yenişehir’e verdiği desteği için. Biz de eğleniyoruz. Her güne bir etkinlik var nasıl olsa diyoruz. Geliyoruz ve eğleniyoruz. Verimli buluyoruz.” diye konuştu.
Mersin Yenişehir Belediyesinin yarıyıl tatilindeki çocuklar için ikincisini bu yıl düzenlediği Yenişehir Çocuk Oyunları Festivali sona erdi. 7 bin çocuk birbirinden renkli tiyatro oyunlarını izledi, arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirme fırsatı yakaladı. Yenişehir Belediyesinin çocuklara karne hediyesi olan festival aileleri de mutlu etti.

Yenişehir Belediyesinin çocukların yarıyıl tatillerini verimli ve keyifli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği 2. Yenişehir Çocuk Oyunları Festivali kapsamında 7 tiyatro oyunu ve Şubadap Konseri çocuklarla buluştu.

“Çocuklarımızın yaratıcılıklarını ve sosyal becerilerini de geliştirmelerini hedefledik”

Çocuklarla birlikte oyunları izleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Çocuklarımızın sanatla buluştuğu, tiyatro oyunlarını izleyerek keyifli vakit geçirdiği bu festival, onların gelişimine katkı sağlamak adına çok değerli bir fırsattı. Ailelerimizin desteği ve katılımıyla gerçekleştirdiğimiz festivalimizle çocuklarımızın sadece eğlenmelerini değil, aynı zamanda yaratıcılıklarını ve sosyal becerilerini de geliştirmelerini hedefledik. Çok yoğun bir ilgi oldu. Salonlar her oyunda ve her seansta doldu. Önümüzdeki yıl üçüncüsünü düzenleyeceğiz.”

“Çocuğum için de çok faydalı oldu, evde kendi başına tiyatro yapıyor.”

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezine düzenlenen festival ailelerden de tam not aldı. Torunuyla birlikte oyunları izlemeye gelen Süleyman Aksu “Ben dedeyim. İlk defa çocuklarla ve torunlarla geliyorum. Onlardan daha çok ben mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Çocuğunun telefon ve televizyondan uzaklaştığını ifade eden Ercüment Ota ise “Eşim hemen hemen her oyuna çocuğumuzu getirdi. Abdullah Başkana da çok teşekkür ediyoruz. Herkesin emeğine sağlık. Çocuğum için de çok faydalı oldu, evde kendi başına tiyatro yapıyor. Çocuğumuz iki haftadır televizyon ve telefonu kesti.” dedi. Mine Şehirli ise “Çok keyifli. Aslında biz İstanbul’dan geldik. Dördüncü senemiz burada. Çok güzel etkinlikler oluyor. Sağ olsun Başkanımız bu konuda çok destek veriyor. Çok teşekkür ederiz, her şey için, emeği için, Yenişehir’e verdiği desteği için. Biz de eğleniyoruz. Her güne bir etkinlik var nasıl olsa diyoruz. Geliyoruz ve eğleniyoruz. Verimli buluyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.