halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS TSO DEPREMZEDE ÇOCUKLARI BİLİM ŞENLİĞİNDE BULUŞTURDU

Gündem 23.05.2023 - 18:23, Güncelleme: 23.05.2023 - 18:23 1045+ kez okundu.
 

TARSUS TSO DEPREMZEDE ÇOCUKLARI BİLİM ŞENLİĞİNDE BULUŞTURDU

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda depremzede çocuklara moral ve motivasyon amacıyla TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Programı Özel Destek Çağrısı kapsamında sunulan T-ARSUZ Bilim Şenliği Projesi kabul edildi.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Tarsus Üniversitesi, Tarsus İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle depremzede çocuklara moral ve motivasyon amacıyla TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Programı Özel Destek Çağrısı kapsamında sunulan T-ARSUZ Bilim Şenliği Projesi kabul edildi. Buna göre Hatay’ın Arsuz ilçesinde 1-3 Haziran 2023 tarihleri arasında depremzede çocuklarla bilim şenliğinde bir araya gelinerek 3 gün boyunca 15 etkinlik düzenlenecek. Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve Proje Koordinatörü Müge Saklı, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret ederek proje detayları hakkında bilgi paylaştı. Projeyi sosyal sorumluluk kapsamında değerli bulduklarını belirten Metin, ‘’Daha öncesindeki bilgi birikimi ve deneyimlerimizden yola çıkarak deprem bölgesindeki çocuklarımız için de bir şeyler yapabilir miyiz diye düşündük ve projemizi sunduk. Projemiz kabul edildi. Arsuz’ta 26 öğretmen kadromuz ile 4 bine yakın öğrencimizle bilim şenliğinde buluşacağız. Karaağaç Akdeniz Ortaokulunda gerçekleşecek ve ücretsiz 15 etkinlikten oluşan şenliğimize Arsuz’ta bulunan tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. İşbirliği içinde olduğumuz tüm kurumlara böylesine kıymetli bir proje içinde yer aldıklarından dolayı ayrıca teşekkür ederim’’dedi. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da sosyal sorumluluk kapsamında bu tür çalışmaları önemsediklerini ve kıymetli buldukları ifade ederek, etkinliğin başarılı bir şekilde geçmesi dileğinde bulundu.
Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda depremzede çocuklara moral ve motivasyon amacıyla TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Programı Özel Destek Çağrısı kapsamında sunulan T-ARSUZ Bilim Şenliği Projesi kabul edildi.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Tarsus Üniversitesi, Tarsus İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle depremzede çocuklara moral ve motivasyon amacıyla TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Programı Özel Destek Çağrısı kapsamında sunulan T-ARSUZ Bilim Şenliği Projesi kabul edildi. Buna göre Hatay’ın Arsuz ilçesinde 1-3 Haziran 2023 tarihleri arasında depremzede çocuklarla bilim şenliğinde bir araya gelinerek 3 gün boyunca 15 etkinlik düzenlenecek.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve Proje Koordinatörü Müge Saklı, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret ederek proje detayları hakkında bilgi paylaştı. Projeyi sosyal sorumluluk kapsamında değerli bulduklarını belirten Metin, ‘’Daha öncesindeki bilgi birikimi ve deneyimlerimizden yola çıkarak deprem bölgesindeki çocuklarımız için de bir şeyler yapabilir miyiz diye düşündük ve projemizi sunduk. Projemiz kabul edildi. Arsuz’ta 26 öğretmen kadromuz ile 4 bine yakın öğrencimizle bilim şenliğinde buluşacağız. Karaağaç Akdeniz Ortaokulunda gerçekleşecek ve ücretsiz 15 etkinlikten oluşan şenliğimize Arsuz’ta bulunan tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. İşbirliği içinde olduğumuz tüm kurumlara böylesine kıymetli bir proje içinde yer aldıklarından dolayı ayrıca teşekkür ederim’’dedi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da sosyal sorumluluk kapsamında bu tür çalışmaları önemsediklerini ve kıymetli buldukları ifade ederek, etkinliğin başarılı bir şekilde geçmesi dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.