halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

EKMEN’DEN SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANLARINA TEBRİK ZİYARETİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 30.04.2024 - 12:12, Güncelleme: 30.04.2024 - 12:12 751 kez okundu.
 

EKMEN’DEN SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANLARINA TEBRİK ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisi Mersin il teşkilatıyla birlikte seçilen büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarına tek tek tebrik ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Ekmen, DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, Başkan Yardımcısı Ferhat Ekmen ve Yenişehir Belediye Başkan Adayı Faik Tok ile birlikte ilk ziyaretini yeniden seçilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e yaptı. Elde edilen net başarı nedeniyle Vahap Seçer’i tebrik eden Ekmen, Mersinin kozmopolit yapısına bakınca bu sonucun oldukça önemli olduğuna işaret etti. Ekmen, daha sonra DEVA Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Nihat Özen’in de beraberindeki heyete dahil olmasıyla Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Buradan Toroslar ilçesine geçen Ekmen, seçilen Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ı tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Milletvekili Ekmen, daha sonra teşkilat heyetiyle birlikte Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Ecer’i makamında ziyaret etti. Ekmen son olarak Akdeniz ilçesine geçerek Eş Belediye Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Her bir başkanı tek tek tebrik eden Ekmen, Mersin halkına güzel hizmetlerde bulunulması için temennilerini ileterek başarılar diledi.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisi Mersin il teşkilatıyla birlikte seçilen büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarına tek tek tebrik ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Ekmen, DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, Başkan Yardımcısı Ferhat Ekmen ve Yenişehir Belediye Başkan Adayı Faik Tok ile birlikte ilk ziyaretini yeniden seçilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e yaptı. Elde edilen net başarı nedeniyle Vahap Seçer’i tebrik eden

Ekmen, Mersinin kozmopolit yapısına bakınca bu sonucun oldukça önemli olduğuna işaret etti.

Ekmen, daha sonra DEVA Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Nihat Özen’in de beraberindeki heyete dahil olmasıyla Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Buradan Toroslar ilçesine geçen Ekmen, seçilen Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ı tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Milletvekili Ekmen, daha sonra teşkilat heyetiyle birlikte Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Ecer’i makamında ziyaret etti. Ekmen son olarak Akdeniz ilçesine geçerek Eş Belediye Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Her bir başkanı tek tek tebrik eden Ekmen, Mersin halkına güzel hizmetlerde bulunulması için temennilerini ileterek başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.