halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ZABITASI DENETİMLERDE TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLER TESPİT ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 21.08.2023 - 13:11, Güncelleme: 21.08.2023 - 13:11 1883+ kez okundu.
 

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ZABITASI DENETİMLERDE TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLER TESPİT ETTİ

Mersin Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bir zincir markette yaptığı denetimlerde birçok ürünün son kullanma tarihleri geçtiği halde satışa sunulduğunu tespit etti.

Yenişehir Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren işletmelerin hijyen ve sağlık kurallarına uygun olarak hizmet vermesi ve vatandaşların güvenli alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki marketlerde düzenli olarak yaptığı denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışa sunulduğunu belirledi. Zincir marketin Batıkent Mahallesi’ndeki bir şubesinde son kullanma tarihi geçtiği halde satışa sunulan ürünler toplanarak, imha edildi. İşyeri hakkında yasal işlem başlatan Yenişehir Belediyesi zabıta ekipleri, halk sağlığını tehlikeye atanlara da göz açtırmıyor. “Herhangi bir olumsuzlukta ilgili işletmelere gerekli yaptırımları uygulamaya devam edeceğiz.” Vatandaşların sağlığına zarar veren her tülü olumsuzluğun önüne geçmek amacıyla denetimlerini hassasiyetle sürdüreceklerini kaydeden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit,“Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizin titizlikle yürüttüğü denetimler sonucunda ne yazık ki son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışa sunulduğunu tespit ettik. Bu durum, sadece sağlık açısından değil, aynı zamanda toplumun güvenini sarsan bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Hassas davranarak denetimlerini sıklaştıracak ve herhangi bir olumsuzlukta ilgili işletmelere gerekli yaptırımları uygulamaya devam edeceğiz. Amacımız, vatandaşlarımızın sağlığına zarar veren her türlü olumsuzluğun önüne geçmek ve daha sağlıklı bir yaşam imkanı sunmaktır.Vatandaşlarımız bu tür durumları ‘153 Alo Zabıta’ hattımızı ya da 444 33 54 numaralı Yenişehir Halk Masamızı arayarak bildirebilirler.” dedi. Yenişehir Belediyesi zabıta ekipleri halk sağlığını korumak amacıyla periyodik olarak denetimlerine devam edecek.
Mersin Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bir zincir markette yaptığı denetimlerde birçok ürünün son kullanma tarihleri geçtiği halde satışa sunulduğunu tespit etti.

Yenişehir Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren işletmelerin hijyen ve sağlık kurallarına uygun olarak hizmet vermesi ve vatandaşların güvenli alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki marketlerde düzenli olarak yaptığı denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışa sunulduğunu belirledi. Zincir marketin Batıkent Mahallesi’ndeki bir şubesinde son kullanma tarihi geçtiği halde satışa sunulan ürünler toplanarak, imha edildi. İşyeri hakkında yasal işlem başlatan Yenişehir Belediyesi zabıta ekipleri, halk sağlığını tehlikeye atanlara da göz açtırmıyor.

“Herhangi bir olumsuzlukta ilgili işletmelere gerekli yaptırımları uygulamaya devam edeceğiz.”

Vatandaşların sağlığına zarar veren her tülü olumsuzluğun önüne geçmek amacıyla denetimlerini hassasiyetle sürdüreceklerini kaydeden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit,“ Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizin titizlikle yürüttüğü denetimler sonucunda ne yazık ki son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışa sunulduğunu tespit ettik. Bu durum, sadece sağlık açısından değil, aynı zamanda toplumun güvenini sarsan bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Hassas davranarak denetimlerini sıklaştıracak ve herhangi bir olumsuzlukta ilgili işletmelere gerekli yaptırımları uygulamaya devam edeceğiz. Amacımız, vatandaşlarımızın sağlığına zarar veren her türlü olumsuzluğun önüne geçmek ve daha sağlıklı bir yaşam imkanı sunmaktır.Vatandaşlarımız bu tür durumları ‘153 Alo Zabıta’ hattımızı ya da 444 33 54 numaralı Yenişehir Halk Masamızı arayarak bildirebilirler.” dedi.

Yenişehir Belediyesi zabıta ekipleri halk sağlığını korumak amacıyla periyodik olarak denetimlerine devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.