halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN PALAMUT: AKDENİZ'İ EN PRESTİJLİ İLÇE YAPACAĞIZ!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.11.2023 - 11:21, Güncelleme: 18.11.2023 - 11:21 1145+ kez okundu.
 

BAŞKAN PALAMUT: AKDENİZ'İ EN PRESTİJLİ İLÇE YAPACAĞIZ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle mahalle dolaşan Palamut halkın sorun, öneri ve taleplerini de yerinde dinleyerek çözüm önerilerinde bulunuyor.

Gerçekleştirdiği realist konuşmalarla ve özverili çalışmasıyla adından sıkça söz ettiren Başkan Palamut, yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mahalle mahalle dolaşan Palamut, hane ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, Akdenizli hemşehrilerinin sorunlarını yerinde dinliyor. Ziyaretleri ile ilgili genel bir değerlendirmede bulunan Palamut, CHP'nin Mersin ili ve ilçeleri genelinde büyük bir oy artışı yaşadığını ifade ederek:" Genel seçimlerden itibaren başlayan çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Önümüzde yine çok önemli olan bir yerel seçim var. Çünkü yerel seçimler aslında bir ili, ilçeyi baz alarak ülkenin nasıl yönetilebileceğini bizlere gösterir. Bizler de bu nedenle 81 ilimizde ve ilçelerimizde iktidar olmak istiyoruz. "OYUMUZ GÜNBEGÜN ARTIYOR" Akdeniz sosyal, siyasal ekonomik, turizm, spor, sağlık, sanayi, tarım ve benzeri her alanda aslında çok büyük potansiyele sahip olan bir ilçe Fakat bu potansiyel bir türlü çıkarılamıyor. Bizler tam olarak bu potansiyeli ortaya çıkartmak ve Akdeniz ilçemizi en prestijli ilçe yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Bu çalışmalar meyvesini veriyor çünkü oyumuz günbegün artıyor. Halkın olumlu geri dönüşü de bizleri çok mutlu ediyor, motivasyon kaynağımız oluyor. Bizleri destekleyen, bizlere güvenen, bizleri umudu olarak gören bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz."dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle mahalle dolaşan Palamut halkın sorun, öneri ve taleplerini de yerinde dinleyerek çözüm önerilerinde bulunuyor.

Gerçekleştirdiği realist konuşmalarla ve özverili çalışmasıyla adından sıkça söz ettiren Başkan Palamut, yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mahalle mahalle dolaşan Palamut, hane ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, Akdenizli hemşehrilerinin sorunlarını yerinde dinliyor. Ziyaretleri ile ilgili genel bir değerlendirmede bulunan Palamut, CHP'nin Mersin ili ve ilçeleri genelinde büyük bir oy artışı yaşadığını ifade ederek:" Genel seçimlerden itibaren başlayan çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Önümüzde yine çok önemli olan bir yerel seçim var. Çünkü yerel seçimler aslında bir ili, ilçeyi baz alarak ülkenin nasıl yönetilebileceğini bizlere gösterir. Bizler de bu nedenle 81 ilimizde ve ilçelerimizde iktidar olmak istiyoruz.

"OYUMUZ GÜNBEGÜN ARTIYOR"

Akdeniz sosyal, siyasal ekonomik, turizm, spor, sağlık, sanayi, tarım ve benzeri her alanda aslında çok büyük potansiyele sahip olan bir ilçe Fakat bu potansiyel bir türlü çıkarılamıyor. Bizler tam olarak bu potansiyeli ortaya çıkartmak ve Akdeniz ilçemizi en prestijli ilçe yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Bu çalışmalar meyvesini veriyor çünkü oyumuz günbegün artıyor. Halkın olumlu geri dönüşü de bizleri çok mutlu ediyor, motivasyon kaynağımız oluyor. Bizleri destekleyen, bizlere güvenen, bizleri umudu olarak gören bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.