halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

EBEDİ BAŞKOMUTANIMIZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN TARSUS’A GELİŞİNİN 101. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.03.2024 - 13:32, Güncelleme: 18.03.2024 - 13:32 913+ kez okundu.
 

EBEDİ BAŞKOMUTANIMIZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN TARSUS’A GELİŞİNİN 101. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 17 Mart 1923 günü gerçekleştirdiği ziyaretin 101’inci yıl dönümü Tarsus’ta coşkuyla kutlandı.

Tarsus Belediyesi, Atatürk’ün Tarsus’a gelişinin 101.’inci yıl dönümünü bir dizi etkinlikle kutladı. Düzenlenen törene Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Volkan Göçmez, ilçe protokolü, gaziler, öğrenciler ve pek çok sayıda vatandaş katıldı. İlk olarak Tarsus Tren Garı’nda Atatürk’ün temsili karşılanması ile başlayan program, Cumhuriyet Meydanı’na Belediye Bandosu eşliğinde yapılan yürüyüş korteji ile devam etti. Meydanda Atatürk Anıtına, Kaymakamlık Makamı Çelengi, Tarsus Belediyesi Başkanlığı Çelengi,  Muharip Gaziler Derneği Çelengi ve Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Çelengi sunularak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından şiirler okunarak, Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi tarafından oynanan halk oyunları ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk yâd edildi.  Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan 101. yılı kutlayarak, “Tam 101 yıl önce bugün, Fransız işgal kuvvetlerine büyük bir direnişle karşı koyan Cumhuriyetimizin Kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tarsus’umuzu ziyaret etti. Şehrimize ziyareti bizleri onurlandırmış ve geleceğe umutla bakmamızı sağlamıştır.  Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Tarsus’a gelişinin 101. yılı kutlu olsun. Tüm kahramanlarımızı minnetle anıyorum.” dedi.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 17 Mart 1923 günü gerçekleştirdiği ziyaretin 101’inci yıl dönümü Tarsus’ta coşkuyla kutlandı.

Tarsus Belediyesi, Atatürk’ün Tarsus’a gelişinin 101.’inci yıl dönümünü bir dizi etkinlikle kutladı. Düzenlenen törene Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Volkan Göçmez, ilçe protokolü, gaziler, öğrenciler ve pek çok sayıda vatandaş katıldı. İlk olarak Tarsus Tren Garı’nda Atatürk’ün temsili karşılanması ile başlayan program, Cumhuriyet Meydanı’na Belediye Bandosu eşliğinde yapılan yürüyüş korteji ile devam etti.

Meydanda Atatürk Anıtına, Kaymakamlık Makamı Çelengi, Tarsus Belediyesi Başkanlığı Çelengi,  Muharip Gaziler Derneği Çelengi ve Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Çelengi sunularak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından şiirler okunarak, Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi tarafından oynanan halk oyunları ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk yâd edildi.  Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan 101. yılı kutlayarak, “Tam 101 yıl önce bugün, Fransız işgal kuvvetlerine büyük bir direnişle karşı koyan Cumhuriyetimizin Kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tarsus’umuzu ziyaret etti. Şehrimize ziyareti bizleri onurlandırmış ve geleceğe umutla bakmamızı sağlamıştır.  Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Tarsus’a gelişinin 101. yılı kutlu olsun. Tüm kahramanlarımızı minnetle anıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.