halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER, MERSİN HALKIYLA BİR ARAYA GELMEYİ SÜRDÜRÜYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.03.2024 - 22:28, Güncelleme: 17.03.2024 - 22:28 900+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER, MERSİN HALKIYLA BİR ARAYA GELMEYİ SÜRDÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersinli yurttaşlar ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Palm City AVM’yi ve Hürriyet Mahallesi’nde kurulan pazar yerini ziyaret eden Seçer, gezisi sırasında çocuk, genç ve yaş almış herkesin ‘memnuniyet’ ifadeleriyle karşılaştı. Gezi sırasında kimi yurttaş Büyükşehir’in hizmetlerinden memnun olduğunu söylerken, kimi yurttaş da halkın arasında bir Başkan olduğu için Seçer’e teşekkür etti. Gezi sırasında Seçer’e yoğun ilgi gösteren gençler, böyle bir Başkan’ları olduğu için duydukları mutluluğu ifade etti. Seçer’i çok sevdiğini de söyleyen gençler, kendisine başarı dileklerinde bulundular. İlk defa oy kullanacağını belirten bir genç ise Seçer’e; “İlk oyum size” dedi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersinli yurttaşlar ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Palm City AVM’yi ve Hürriyet Mahallesi’nde kurulan pazar yerini ziyaret eden Seçer, gezisi sırasında çocuk, genç ve yaş almış herkesin ‘memnuniyet’ ifadeleriyle karşılaştı. Mersin Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı tarafından Palm City AVM’de düzenlenen ‘Güneş Gözlem Etkinliği’ni ziyaret eden Seçer, burada çocuklarla birlikte güneşi gözlemledi ve eğlenceli dakikalar geçirdi. Daha sonra AVM’yi gezen Seçer, yurttaşlarla sohbet etti. AVM içerisinde hizmet veren işletmeleri de gezen Seçer, çalışanlara ‘Kolay gelsin’ dileklerinde bulundu. Seçer ile sohbet eden bir aile ‘El Bebek Gül Bebek’ destek paketinden yararlandıklarını söyleyerek, Büyükşehir’in hizmetleri için teşekkür etti. Seçer’i gördüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen bir yurttaş da; “Her şey için teşekkürler. Mersin’i o kadar güzel yaptınız ki” diyerek duygularını ifade etti.  Çocuklardan Mercan teşekkürü Seçer’in gezi sırasında karşılaştığı çocuklar ise ‘Mercan 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi’ni ziyaret ettiklerini söyleyerek, merkez için teşekkürlerini Seçer’e sarılarak gösterdiler. Seçer de çocuklarla bol bol sohbet ederek, ailelerine çocuklarını Büyükşehir’in etkinliklerine götürmeleri çağrısında bulundu.  Gençlerin ilk oyu Seçer’e Gezi sırasında Seçer’e yoğun ilgi gösteren gençler, böyle bir Başkan’ları olduğu için duydukları mutluluğu ifade etti. Seçer’i çok sevdiğini de söyleyen gençler, kendisine başarı dileklerinde bulundu. İlk defa oy kullanacağını belirten bir genç ise Seçer’e; “İlk oyum size” derken bir yurttaş da; “Büyük destekçinizim. Büyükşehir’de oyumuz ailecek size” dedi. Hürriyet Mahallesi halkından Seçer’e: “Yine Başkan olarak aramızda olacaksınız” Ardından Yenişehir İlçesi’ne bağlı Hürriyet Mahallesi’nde pazar yeri ziyareti yapan Seçer, yurttaşlar ve pazar esnafının “Hoş geldin Başkan” sözleriyle karşılandı. Seçer’e; “Sizden çok memnunuz” diyen yurttaşlar her zaman kendisini destekleyeceklerini söyledi. Seçer’in her zaman halkın arasında olduğunu söyleyen bir yurttaş ise, “Gelecek dönem de yine Başkan olarak aramızda olacaksınız” ifadelerine yer verdi. Seçer pazardan yurttaşların iyi dilekleriyle ayrıldı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersinli yurttaşlar ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Palm City AVM’yi ve Hürriyet Mahallesi’nde kurulan pazar yerini ziyaret eden Seçer, gezisi sırasında çocuk, genç ve yaş almış herkesin ‘memnuniyet’ ifadeleriyle karşılaştı.

Gezi sırasında kimi yurttaş Büyükşehir’in hizmetlerinden memnun olduğunu söylerken, kimi yurttaş da halkın arasında bir Başkan olduğu için Seçer’e teşekkür etti.

Gezi sırasında Seçer’e yoğun ilgi gösteren gençler, böyle bir Başkan’ları olduğu için duydukları mutluluğu ifade etti. Seçer’i çok sevdiğini de söyleyen gençler, kendisine başarı dileklerinde bulundular. İlk defa oy kullanacağını belirten bir genç ise Seçer’e; “İlk oyum size” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersinli yurttaşlar ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Palm City AVM’yi ve Hürriyet Mahallesi’nde kurulan pazar yerini ziyaret eden Seçer, gezisi sırasında çocuk, genç ve yaş almış herkesin ‘memnuniyet’ ifadeleriyle karşılaştı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı tarafından Palm City AVM’de düzenlenen ‘Güneş Gözlem Etkinliği’ni ziyaret eden Seçer, burada çocuklarla birlikte güneşi gözlemledi ve eğlenceli dakikalar geçirdi.

Daha sonra AVM’yi gezen Seçer, yurttaşlarla sohbet etti. AVM içerisinde hizmet veren işletmeleri de gezen Seçer, çalışanlara ‘Kolay gelsin’ dileklerinde bulundu. Seçer ile sohbet eden bir aile ‘El Bebek Gül Bebek’ destek paketinden yararlandıklarını söyleyerek, Büyükşehir’in hizmetleri için teşekkür etti. Seçer’i gördüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen bir yurttaş da; “Her şey için teşekkürler. Mersin’i o kadar güzel yaptınız ki” diyerek duygularını ifade etti. 

Çocuklardan Mercan teşekkürü

Seçer’in gezi sırasında karşılaştığı çocuklar ise ‘Mercan 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi’ni ziyaret ettiklerini söyleyerek, merkez için teşekkürlerini Seçer’e sarılarak gösterdiler. Seçer de çocuklarla bol bol sohbet ederek, ailelerine çocuklarını Büyükşehir’in etkinliklerine götürmeleri çağrısında bulundu. 

Gençlerin ilk oyu Seçer’e

Gezi sırasında Seçer’e yoğun ilgi gösteren gençler, böyle bir Başkan’ları olduğu için duydukları mutluluğu ifade etti. Seçer’i çok sevdiğini de söyleyen gençler, kendisine başarı dileklerinde bulundu. İlk defa oy kullanacağını belirten bir genç ise Seçer’e; “İlk oyum size” derken bir yurttaş da; “Büyük destekçinizim. Büyükşehir’de oyumuz ailecek size” dedi.

Hürriyet Mahallesi halkından Seçer’e: “Yine Başkan olarak aramızda olacaksınız”

Ardından Yenişehir İlçesi’ne bağlı Hürriyet Mahallesi’nde pazar yeri ziyareti yapan Seçer, yurttaşlar ve pazar esnafının “Hoş geldin Başkan” sözleriyle karşılandı. Seçer’e; “Sizden çok memnunuz” diyen yurttaşlar her zaman kendisini destekleyeceklerini söyledi. Seçer’in her zaman halkın arasında olduğunu söyleyen bir yurttaş ise, “Gelecek dönem de yine Başkan olarak aramızda olacaksınız” ifadelerine yer verdi. Seçer pazardan yurttaşların iyi dilekleriyle ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.