halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR BELEDİYESİ, MERKEZDE VE YÜKSEK KESİMLERDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.11.2023 - 13:31, Güncelleme: 17.11.2023 - 13:31 1302+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİ, MERKEZDE VE YÜKSEK KESİMLERDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Toroslar Belediyesi, ilçe merkezinde ve yüksek kesimlerdeki mahallelerde üst yapı çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Çiftçilerin tarım arazisine ulaşmak için kullandığı yolları düzenleyen belediye aynı zamanda yoğun yağışlar neticesinde olası taşma ve sel tehlikesine karşı sorun tespit edilen bağlantı yolları üzerinde de büz boru döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda; Horozlu Mahallesi’nde asfalt serim, Bekiralanı ve Çağdaşkent Mahalleleri’nde kilit parke taşı ve büz boru döşeme, Yeniköy Mahallesi’nde ise yol açma çalışması yaptı. BAŞKAN YILMAZ; “ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRIYORUZ” Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, mahallelerin ihtiyaçlarını hızlı ve planlı bir çalışmayla giderdiklerini söyleyerek; “İlçe merkezinden yaylalarımıza kadar hizmet atağımızı sürdürüyoruz. Altyapı çalışmaları, kış şartları ve kullanımdan dolayı deforme olan, bozulan, hasar gören yollarda iyileştirme ve düzenleme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle yüksek kesimli mahallelerimizde vatandaşlarımızın kışı rahat ve konforlu bir şekilde geçirmesi için gerekli önlemlerimizi alıyoruz. Bu çalışmalarımızla hemşehrilerimizin hayatını daha da kolaylaştırıyoruz” diye konuştu.
Toroslar Belediyesi, ilçe merkezinde ve yüksek kesimlerdeki mahallelerde üst yapı çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Çiftçilerin tarım arazisine ulaşmak için kullandığı yolları düzenleyen belediye aynı zamanda yoğun yağışlar neticesinde olası taşma ve sel tehlikesine karşı sorun tespit edilen bağlantı yolları üzerinde de büz boru döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda; Horozlu Mahallesi’nde asfalt serim, Bekiralanı ve Çağdaşkent Mahalleleri’nde kilit parke taşı ve büz boru döşeme, Yeniköy Mahallesi’nde ise yol açma çalışması yaptı.

BAŞKAN YILMAZ; “ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRIYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, mahallelerin ihtiyaçlarını hızlı ve planlı bir çalışmayla giderdiklerini söyleyerek; “İlçe merkezinden yaylalarımıza kadar hizmet atağımızı sürdürüyoruz. Altyapı çalışmaları, kış şartları ve kullanımdan dolayı deforme olan, bozulan, hasar gören yollarda iyileştirme ve düzenleme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle yüksek kesimli mahallelerimizde vatandaşlarımızın kışı rahat ve konforlu bir şekilde geçirmesi için gerekli önlemlerimizi alıyoruz. Bu çalışmalarımızla hemşehrilerimizin hayatını daha da kolaylaştırıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.