halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILMAZ; “MERSİNİMİZİN KURTULUŞ GÜNÜNÜ BÜYÜK GURUR VE COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.01.2024 - 17:19, Güncelleme: 02.01.2024 - 17:19 1729+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ; “MERSİNİMİZİN KURTULUŞ GÜNÜNÜ BÜYÜK GURUR VE COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 102’nci Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yılmaz; “3 Ocak Çarşamba günü saat 08.00’da Toroslar Kuvayi Milliye önünden başlayacak olan “Geleneksel Zafer Yürüyüşü’ne” tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi. Mesajında, 100. yılını büyük gururla idrak ettiğimiz Türkiye Cumhuriyeti tarihinin altın sayfalarına yazılan Kurtuluş Savaşı’nda Mersin mücadelesinin önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz; “3 Ocak Mersinimizin gurur günüdür, bayramıdır. Kurtuluş yolunda gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimiz, bizlere bu cennet vatanı bırakmışlardır. Bizler, 3 Ocak’ta sıradan bir kutlama yapmak için değil, 102 yıl önce bu vatan için nasıl can verildiyse bugün de aynı kararlılık ve inançla olduğumuzu göstermek için bir araya geliyoruz. Marşlar ve mehteran eşliğinde bayraklarımızla, kalpaklarımızla Toroslar’dan Cumhuriyet Meydanı’na kadar “Devlet Millet El Ele” hep birlikte yürüyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Mersin halkının 3 Ocak Kurtuluş Günü'nü kutluyor, üzerinde yaşadığımız bu toprakları bize vatan yapan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Vatanımızın bekası için fedakârca görev yapan tüm güvenlik güçlerimize de muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı. Mersin Valiliği ile birlikte düzenlenecek olan Zafer Yürüyüşü; 3 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 08.00’da Toroslar Kuvayi Milliye Anıtı önünden başlayarak Kuvayi Milliye Caddesi, Eski Devlet Hastanesi Kavşağı, Cemal Paşa Caddesi, Çakmak Caddesi, Tren Garı, İstiklal Caddesi ve Sakarya Caddesi güzergahından Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürecek.      
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 102’nci Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yılmaz; “3 Ocak Çarşamba günü saat 08.00’da Toroslar Kuvayi Milliye önünden başlayacak olan “Geleneksel Zafer Yürüyüşü’ne” tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

Mesajında, 100. yılını büyük gururla idrak ettiğimiz Türkiye Cumhuriyeti tarihinin altın sayfalarına yazılan Kurtuluş Savaşı’nda Mersin mücadelesinin önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz; “3 Ocak Mersinimizin gurur günüdür, bayramıdır. Kurtuluş yolunda gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimiz, bizlere bu cennet vatanı bırakmışlardır. Bizler, 3 Ocak’ta sıradan bir kutlama yapmak için değil, 102 yıl önce bu vatan için nasıl can verildiyse bugün de aynı kararlılık ve inançla olduğumuzu göstermek için bir araya geliyoruz. Marşlar ve mehteran eşliğinde bayraklarımızla, kalpaklarımızla Toroslar’dan Cumhuriyet Meydanı’na kadar “Devlet Millet El Ele” hep birlikte yürüyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Mersin halkının 3 Ocak Kurtuluş Günü'nü kutluyor, üzerinde yaşadığımız bu toprakları bize vatan yapan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Vatanımızın bekası için fedakârca görev yapan tüm güvenlik güçlerimize de muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Mersin Valiliği ile birlikte düzenlenecek olan Zafer Yürüyüşü; 3 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 08.00’da  Toroslar Kuvayi Milliye Anıtı önünden başlayarak Kuvayi Milliye Caddesi, Eski Devlet Hastanesi Kavşağı, Cemal Paşa Caddesi, Çakmak Caddesi, Tren Garı, İstiklal Caddesi ve Sakarya Caddesi güzergahından Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürecek.

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.