halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ALKOL GÖZLÜĞÜYLE ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMANIN TEHLİKESİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.02.2024 - 08:54, Güncelleme: 02.02.2024 - 08:54 7605+ kez okundu.
 

ALKOL GÖZLÜĞÜYLE ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMANIN TEHLİKESİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Mersin Şehirlerarası ve Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüs terminalinde bulunan Araç şoförleri ve yolculara

Emniyet kemeri kullanmanın önemi, Yaya Önceliği Aşırı hız, Yorgun ve uykusuz araç kullanımı, Trafik işaret ve işaretçilerine uyma, Kırmızı ışık ihlali vb. konularda bilgilendirmeler yapıldı. Alkol gözlüğü ile sürücülere alkolün araç kullanma üzerindeki etkileri konusunda uygulamalı olarak eğitim verilmiş, ayrıca bilgilendirici el broşürü dağıtılmıştır. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Mersin Şehirlerarası ve Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüs terminalinde bulunan Araç şoförleri ve yolculara

Emniyet kemeri kullanmanın önemi, Yaya Önceliği Aşırı hız, Yorgun ve uykusuz araç kullanımı, Trafik işaret ve işaretçilerine uyma, Kırmızı ışık ihlali vb. konularda bilgilendirmeler yapıldı.

Alkol gözlüğü ile sürücülere alkolün araç kullanma üzerindeki etkileri konusunda uygulamalı olarak eğitim verilmiş, ayrıca bilgilendirici el broşürü dağıtılmıştır.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.