halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DİLEK PANOSU PROJESİ İLE ÇOCUKLAR HAYALLERİNE KAVUŞTU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.04.2024 - 14:17, Güncelleme: 22.04.2024 - 14:17 626 kez okundu.
 

DİLEK PANOSU PROJESİ İLE ÇOCUKLAR HAYALLERİNE KAVUŞTU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından gerçekleştirilen ‘Dilek Panosu Projesi’ ile çocuklar hayallerine kavuştu.

Çocukların isteklerinin yazılı olduğu kağıtlar zarfın içine yerleştirilip, Mersin Barosu Avukatlar Odasında dilek panosuna asıldı. Avukatların panodan çektiği zarflarda yazan hediyeler temin edilerek Parmakkurdu İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerine teslim edildi. Mersin Barosu Baro Saymanı Av. Rauf Sina Aycan, yönetim kurulu üyesi Av. Çiğdem Ataş Erçolak ve Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Ezgi Şimşek, çocukların talep ettiği oyuncak, top, ayakkabı, kıyafet, dijital çizim tableti ve boyama kalemleri hediyelerini Parmakkurdu İlkokulu ile Anaokulu yönetimini, öğretmenlerini ve öğrencilerini ziyaret ederek takdim etti. Bu projeyi geleneksel hale getirdiklerini ve belirli periyotlarda hayata geçirmeye devam edeceklerini söyleyen Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, “Çocuklarımızın yüzünün güldüğünü görmek, en büyük mutluluğumuz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için sosyal projelerimizi sürdüreceğiz. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Çocuk Hakları Merkezimize ve destek veren meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Ezgi Şimşek, “Bu zarflarda çocuklarımızın hayalleri var. Dilek Panosu Projesi ile bizler çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Panoya asılan çocuklarımızın istekleri hemen karşılık buldu. İlgi gösteren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Çocuklara, hediyelerini vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın yüzünü güldüren projemize destek veren tüm meslektaşlarımıza, bizleri ağırlayan ve yakından ilgilenen okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından gerçekleştirilen ‘Dilek Panosu Projesi’ ile çocuklar hayallerine kavuştu.

Çocukların isteklerinin yazılı olduğu kağıtlar zarfın içine yerleştirilip, Mersin Barosu Avukatlar Odasında dilek panosuna asıldı. Avukatların panodan çektiği zarflarda yazan hediyeler temin edilerek Parmakkurdu İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerine teslim edildi.

Mersin Barosu Baro Saymanı Av. Rauf Sina Aycan, yönetim kurulu üyesi Av. Çiğdem Ataş Erçolak ve Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Ezgi Şimşek, çocukların talep ettiği oyuncak, top, ayakkabı, kıyafet, dijital çizim tableti ve boyama kalemleri hediyelerini Parmakkurdu İlkokulu ile Anaokulu yönetimini, öğretmenlerini ve öğrencilerini ziyaret ederek takdim etti.

Bu projeyi geleneksel hale getirdiklerini ve belirli periyotlarda hayata geçirmeye devam edeceklerini söyleyen Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, “Çocuklarımızın yüzünün güldüğünü görmek, en büyük mutluluğumuz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için sosyal projelerimizi sürdüreceğiz. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Çocuk Hakları Merkezimize ve destek veren meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Ezgi Şimşek, “Bu zarflarda çocuklarımızın hayalleri var. Dilek Panosu Projesi ile bizler çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Panoya asılan çocuklarımızın istekleri hemen karşılık buldu. İlgi gösteren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Çocuklara, hediyelerini vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın yüzünü güldüren projemize destek veren tüm meslektaşlarımıza, bizleri ağırlayan ve yakından ilgilenen okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.