halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.10.2023 - 21:19, Güncelleme: 18.10.2023 - 21:19 2072+ kez okundu.
 

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, yazılı açıklamada bulundu.

Uysal “Demokrasimizin temel taşı muhtarlarımız şehirlerimiz ve ilçelerimiz için çok önemli bir misyon üstleniyor. Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” dedi. 19 Ekim 2015 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Muhtarlar Günü’nün bu yıl 8’incisi kutlanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal 19 Ekim Muhtarlar Günü ile ilgili açıklama yaptı. Milletvekili Uysal “Muhtarlarımızın görüşleri bizim için kıymetli. Çünkü muhtarın probleminin çözülmesi demek bulunduğu mahallenin ve ilçenin bir adım ilerlemesi demek. Bu da Mersin’in yükselişi oluyor. Biz göreve geldiğimizde yaptığımız ilk işten biri muhtarlar çalıştayını düzenlemek oldu. Mahallelerimiz için Mersinimizin ikinci bölge muhtarlarıyla da çalıştay gerçekleştireceğiz. Muhtarlık, gece gündüz demeden yoğun emek vererek yapılan zor bir meslektir. Siyaset üstü olan bir görev ve aidiyetlik gerektiriyor. Halkın beklediği hizmeti bize en hızlı ulaştıran muhtarlarımız, görevleri boyunca fedakarca çalışıyor. Muhtarlarımız, devletimizin taşradaki en temel taşıdır. Vatandaşlarımız ile bizlerin arasında köprü olan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, yazılı açıklamada bulundu.

Uysal “Demokrasimizin temel taşı muhtarlarımız şehirlerimiz ve ilçelerimiz için çok önemli bir misyon üstleniyor. Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

19 Ekim 2015 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Muhtarlar Günü’nün bu yıl 8’incisi kutlanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal Muhtarlar Günü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">19 Ekim Muhtarlar Günü ile ilgili açıklama yaptı.

Milletvekili Uysal “Muhtarlarımızın görüşleri bizim için kıymetli. Çünkü muhtarın probleminin çözülmesi demek bulunduğu mahallenin ve ilçenin bir adım ilerlemesi demek. Bu da Mersin’in yükselişi oluyor. Biz göreve geldiğimizde yaptığımız ilk işten biri muhtarlar çalıştayını düzenlemek oldu. Mahallelerimiz için Mersinimizin ikinci bölge muhtarlarıyla da çalıştay gerçekleştireceğiz. Muhtarlık, gece gündüz demeden yoğun emek vererek yapılan zor bir meslektir. Siyaset üstü olan bir görev ve aidiyetlik gerektiriyor. Halkın beklediği hizmeti bize en hızlı ulaştıran muhtarlarımız, görevleri boyunca fedakarca çalışıyor. Muhtarlarımız, devletimizin taşradaki en temel taşıdır. Vatandaşlarımız ile bizlerin arasında köprü olan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.