halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BOZAN’DAN AKP’Lİ KIRATLI’YA: YA İSPAT ET YA DA İSTİFA ET!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.01.2024 - 15:55, Güncelleme: 29.01.2024 - 15:55 1126+ kez okundu.
 

BOZAN’DAN AKP’Lİ KIRATLI’YA: YA İSPAT ET YA DA İSTİFA ET!

DEM Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı’nın “DEM Parti’nin Akdeniz ilçesine 5 bin 500 seçmen taşıdığını tespit ettik” sözlerine cevap verdi. Milletvekili Bozan, “AKP’li milletvekili kocaman bir yalan söyledi.

Çağrıda bulunuyorum. Biz tüm tespitlerimizi tek tek ispatlayarak açıkladık. Sen de bu iddianı ya ispat et ya da istifa et” dedi. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Mersin Milletvekilleri ve İl Örgütü geçtiğimiz günlerde AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, başkan yardımcıları ve müdürlerinin tek tek isimlerini vererek Akdeniz’e usulsüz seçmen olarak kayıt taşıdıklarını kamuoyuyla paylaşmıştı. Açıklamanın ardından AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Meclis’te DEM Parti tarafından Akdeniz ilçesine 5 bin 500 seçmen taşındığına dair tespitte bulunduklarını ve bu seçmenler için itiraz ettiklerini söyledi. AKP’li Kıratlı’nın bu iddiasının ardından açıklama yapan DEM Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, AKP’li Milletvekili Kıratlı’nın hayali bir metinle kamuoyuna büyük yalan söylediğini dile getirerek, yapılan itirazların da hayali olduğunu vurguladı. Bozan, AKP’li Kıratlı’ya iddialarını hatırlatarak, “Ya ispat et ya da istifa et” çağrısı yaptı. “HAYALET SEÇMENLERİN ARDINDAN ŞİMDİ DE HAYALİ AÇIKLAMALARA BAŞLADILAR” DEM Parti Mersin İl ve İlçe örgütlerinin büyük bir seferberlikle tespit ettiği “hayalet seçmen”lere yaptıkları itirazların ilçe seçim kurulu tarafından reddedildiğini ifade ederek sözlerine başlayan DEM Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, bu usulsüzlüklerle mücadele etmeye devam edeceklerini aktardı. DEM Parti Mersin İl Örgütü olarak hayalet seçmen usulsüzlükleri ile ilgili bir sonuç alamazken Meclis’te AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı’nın “DEM Parti’nin Akdeniz ilçesine 5 bin 500 seçmen taşıdığını tespit ettik” sözlerini “gülünç” olarak yorumladı. Milletvekili Bozan, “Bizler bu tespitlerimizi kamuoyuyla paylaştıktan sonra AKP’li bir vekil çıktı Meclis’te milyonların önünde koca bir yalan söyledi. Söylediği yalan neydi? DEM Parti’nin Akdeniz ilçesine 5 bin 500 seçmen taşıdığı yalanıydı. AKP’li vekil aynı zamanda hayali bir itirazdan bahsetti. Bu açıklamasından sonra araştırdık. AKP’nin 5 bin 500 seçmene bir itirazı yok. Hayalet seçmenlerin ardından şimdi de hayali açıklamalar, hayali itirazlara başladılar. Bilmeyen der ki: İlçe Seçim Müdürlükleri DEM Parti’nin elinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü DEM Parti’nin elinde tüm bu organizasyonu sanki DEM Parti yapıyor da; DEM Parti Mersin’in farklı ilçelerinden Akdeniz’e 5 bin 500 seçmen taşımış. Buna ancak gülünür” dedi. Milletvekili Bozan, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve ekibinin usulsüz bir şekilde seçmen kayıtlarını Akdeniz ilçesine taşıdıklarına dair yanıt verilmediğini anımsatarak, AKP’li Milletvekili Ali Kıratlı’ya, iddiası üzerine çağrı yaptı. Bozan, “Ya ispat et ya da istifa et” dedi.
DEM Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı’nın “DEM Parti’nin Akdeniz ilçesine 5 bin 500 seçmen taşıdığını tespit ettik” sözlerine cevap verdi. Milletvekili Bozan, “AKP’li milletvekili kocaman bir yalan söyledi.

Çağrıda bulunuyorum. Biz tüm tespitlerimizi tek tek ispatlayarak açıkladık. Sen de bu iddianı ya ispat et ya da istifa et” dedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Mersin Milletvekilleri ve İl Örgütü geçtiğimiz günlerde AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, başkan yardımcıları ve müdürlerinin tek tek isimlerini vererek Akdeniz’e usulsüz seçmen olarak kayıt taşıdıklarını kamuoyuyla paylaşmıştı. Açıklamanın ardından AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Meclis’te DEM Parti tarafından Akdeniz ilçesine 5 bin 500 seçmen taşındığına dair tespitte bulunduklarını ve bu seçmenler için itiraz ettiklerini söyledi. AKP’li Kıratlı’nın bu iddiasının ardından açıklama yapan DEM Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, AKP’li Milletvekili Kıratlı’nın hayali bir metinle kamuoyuna büyük yalan söylediğini dile getirerek, yapılan itirazların da hayali olduğunu vurguladı. Bozan, AKP’li Kıratlı’ya iddialarını hatırlatarak, “Ya ispat et ya da istifa et” çağrısı yaptı.

HAYALET SEÇMENLERİN ARDINDAN ŞİMDİ DE HAYALİ AÇIKLAMALARA BAŞLADILAR”

DEM Parti Mersin İl ve İlçe örgütlerinin büyük bir seferberlikle tespit ettiği “hayalet seçmen”lere yaptıkları itirazların ilçe seçim kurulu tarafından reddedildiğini ifade ederek sözlerine başlayan DEM Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, bu usulsüzlüklerle mücadele etmeye devam edeceklerini aktardı.

DEM Parti Mersin İl Örgütü olarak hayalet seçmen usulsüzlükleri ile ilgili bir sonuç alamazken Meclis’te AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı’nın “DEM Parti’nin Akdeniz ilçesine 5 bin 500 seçmen taşıdığını tespit ettik” sözlerini “gülünç” olarak yorumladı. Milletvekili Bozan, “Bizler bu tespitlerimizi kamuoyuyla paylaştıktan sonra AKP’li bir vekil çıktı Meclis’te milyonların önünde koca bir yalan söyledi. Söylediği yalan neydi? DEM Parti’nin Akdeniz ilçesine 5 bin 500 seçmen taşıdığı yalanıydı. AKP’li vekil aynı zamanda hayali bir itirazdan bahsetti. Bu açıklamasından sonra araştırdık. AKP’nin 5 bin 500 seçmene bir itirazı yok. Hayalet seçmenlerin ardından şimdi de hayali açıklamalar, hayali itirazlara başladılar. Bilmeyen der ki: İlçe Seçim Müdürlükleri DEM Parti’nin elinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü DEM Parti’nin elinde tüm bu organizasyonu sanki DEM Parti yapıyor da; DEM Parti Mersin’in farklı ilçelerinden Akdeniz’e 5 bin 500 seçmen taşımış. Buna ancak gülünür” dedi.

Milletvekili Bozan, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve ekibinin usulsüz bir şekilde seçmen kayıtlarını Akdeniz ilçesine taşıdıklarına dair yanıt verilmediğini anımsatarak, AKP’li Milletvekili Ali Kıratlı’ya, iddiası üzerine çağrı yaptı. Bozan, “Ya ispat et ya da istifa et” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.