halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ARAÇTA MAHSUR KALAN 2 KİŞİ 4 SAATTE KURTARILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 31.01.2024 - 12:19, Güncelleme: 31.01.2024 - 12:19 1005+ kez okundu.
 

ARAÇTA MAHSUR KALAN 2 KİŞİ 4 SAATTE KURTARILDI

Mersin Erdemli, Karaman-Konya karayolundaki araç yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı. Araçta mahsur kalan kişileri Erdemli Belediyesi ekipleri 4 saatlik bir çalışma sonunda kurtardı.

Mersin’in Erdemli ilçesi Toros Mahallesi’nde kapalı olan Karaman- Konya yoluna giren ve ardından ara yolda kara saplanan bir araçta bulunan iki kişiyi Erdemli Belediyesi ekipleri 4 saat süren çalışmanın ardından kurtardı. İzmir’e gitmek için yolan çıkan iki vatandaş navigasyonun yanlış yönlendirmesiyle kapalı olan Karaman yolunda mahsur kaldı. Yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşlar Erdemli Belediyesi’ne ulaştı. Vatandaşların çağrısı üzerine Erdemli Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yolda kalan vatandaşlar belediye ekipleri tarafından 4 saat süren çalışmayla kurtarıldı. Öte yandan Erdemli Belediyesi ekipleri iş makineleri ile teyakkuz halinde.
Mersin Erdemli, Karaman-Konya karayolundaki araç yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı. Araçta mahsur kalan kişileri Erdemli Belediyesi ekipleri 4 saatlik bir çalışma sonunda kurtardı.

Mersin’in Erdemli ilçesi Toros Mahallesi’nde kapalı olan Karaman- Konya yoluna giren ve ardından ara yolda kara saplanan bir araçta bulunan iki kişiyi Erdemli Belediyesi ekipleri 4 saat süren çalışmanın ardından kurtardı.

İzmir’e gitmek için yolan çıkan iki vatandaş navigasyonun yanlış yönlendirmesiyle kapalı olan Karaman yolunda mahsur kaldı. Yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşlar Erdemli Belediyesi’ne ulaştı. Vatandaşların çağrısı üzerine Erdemli Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yolda kalan vatandaşlar belediye ekipleri tarafından 4 saat süren çalışmayla kurtarıldı.

Öte yandan Erdemli Belediyesi ekipleri iş makineleri ile teyakkuz halinde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.