halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEVA PARTİLİ EKMEN’DEN SOYDAN’A: “100 PROJEYİ GEÇİN 3 PROJEYİ BİTİRİN YETER”

Siyaset (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.02.2024 - 15:00, Güncelleme: 28.02.2024 - 15:00 6597+ kez okundu.
 

DEVA PARTİLİ EKMEN’DEN SOYDAN’A: “100 PROJEYİ GEÇİN 3 PROJEYİ BİTİRİN YETER”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, 100 projeleri olduğunu söyleyen Soydan’a 3 projeyi bitirin yeter dedi.

Mersin’in 100 projeye ihtiyacından ziyade acil olarak üç projeye ihtiyaç duyduğunu belirten Ekmen, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan’a bunları yapın tarihe geçin üstelik bunun için belediyeye de ihtiyacınız yok dedi. İktidar ortağısınız ve ortak adaysınız, hem imkânınız hem de yetkiniz var diyen Ekmen söz konusu projeleri şöyle hatırlattı: 1. Yıllardır bitirilmeyen turizm projelerini hayata geçiren. Mersin gastronomiyle, adrenalin sporlarıyla, yayla ve plaj turizmiyle 324 km’lik sahiliyle turizmin başkenti olsun. 2. Mersin Ana Konteyner Limanı’nın projesi ÇED raporu tamamlandığı halde iptal edildi. Projeye sil baştan başlanıp Mersin cezalandırılıyor. Bu projeyi bir an önce bitirin ki sadece lojistikçiler değil Mersin'in ekonomisi 5 kat büyüsün ve dünyanın en büyük 10 taşıma limanından biri burada olsun. 3. Son olarak Mersin’in çevre iller ve ilçe bağlantılarını sağlayın. Mutun bağlantılarını sağlayın. Niye Mut’lular mutsuz bir şekilde yaşasınlar, niye kendini ötelenmiş ve dışlanmış hissetsin.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, 100 projeleri olduğunu söyleyen Soydan’a 3 projeyi bitirin yeter dedi.

Mersin’in 100 projeye ihtiyacından ziyade acil olarak üç projeye ihtiyaç duyduğunu belirten Ekmen, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan’a bunları yapın tarihe geçin üstelik bunun için belediyeye de ihtiyacınız yok dedi. İktidar ortağısınız ve ortak adaysınız, hem imkânınız hem de yetkiniz var diyen Ekmen söz konusu projeleri şöyle hatırlattı:

1. Yıllardır bitirilmeyen turizm projelerini hayata geçiren. Mersin gastronomiyle, adrenalin sporlarıyla, yayla ve plaj turizmiyle 324 km’lik sahiliyle turizmin başkenti olsun.

2. Mersin Ana Konteyner Limanı’nın projesi ÇED raporu tamamlandığı halde iptal edildi. Projeye sil baştan başlanıp Mersin cezalandırılıyor. Bu projeyi bir an önce bitirin ki sadece lojistikçiler değil Mersin'in ekonomisi 5 kat büyüsün ve dünyanın en büyük 10 taşıma limanından biri burada olsun.

3. Son olarak Mersin’in çevre iller ve ilçe bağlantılarını sağlayın. Mutun bağlantılarını sağlayın. Niye Mut’lular mutsuz bir şekilde yaşasınlar, niye kendini ötelenmiş ve dışlanmış hissetsin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.