halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILMAZ’DAN YARIYIL TATİLİ MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.01.2024 - 16:53, Güncelleme: 18.01.2024 - 16:53 1080+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ’DAN YARIYIL TATİLİ MESAJI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Eğitime, çocuklara ve gençlere büyük değer veren Başkan Yılmaz; “Tüm öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” dedi. “Amacımız, çocuklarımızın her dönem başarılı olması, geleceğe daha güvenli bakabilmeleridir” diyen Başkan Yılmaz, mesajında öğrencilere seslenerek; “Sevgili öğrenciler, sizleri çok seviyoruz. Karne almanın heyecanını yaşarken, tatilde hem dinlenme hem de eksikliklerinizi giderme fırsatı bulacaksınız. Çalışma azminiz ve motivasyonunuz her zaman yüksek olsun.  Tatili, kitap okuyarak, dinlenerek ve eğlenerek geçirmenizi tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Yılmaz, şunları söyledi; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin güçlü bir Türkiye için daha çok çalışmasını ve iyi bir eğitim almasını önemsiyoruz. Toroslar Belediyesi olarak ilçemizdeki eğitim kurumlarımızın fiziki ihtiyaçları başta olmak üzere eksikliklerinin giderilmesi noktasında imkanlarımız ölçüsünde ciddi destek sağladık. Okul yöneticilerimizden gelen talep doğrultusunda okullarımızın dış cephe boyamasını ücretsiz olarak gerçekleştirdik. Çocuklarımızın, bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, sporcu kimlikleriyle öne çıkan ve Türk Milletinin değerlerini özümsemiş bir gençlik olarak yetişmeleri için çaba sarf ettik. Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerimizle buluşturduk. Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizi yarınlara taşıyacak olan öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyor, sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum.”  
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Eğitime, çocuklara ve gençlere büyük değer veren Başkan Yılmaz; “Tüm öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

“Amacımız, çocuklarımızın her dönem başarılı olması, geleceğe daha güvenli bakabilmeleridir” diyen Başkan Yılmaz, mesajında öğrencilere seslenerek; “Sevgili öğrenciler, sizleri çok seviyoruz. Karne almanın heyecanını yaşarken, tatilde hem dinlenme hem de eksikliklerinizi giderme fırsatı bulacaksınız. Çalışma azminiz ve motivasyonunuz her zaman yüksek olsun.  Tatili, kitap okuyarak, dinlenerek ve eğlenerek geçirmenizi tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, şunları söyledi; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin güçlü bir Türkiye için daha çok çalışmasını ve iyi bir eğitim almasını önemsiyoruz. Toroslar Belediyesi olarak ilçemizdeki eğitim kurumlarımızın fiziki ihtiyaçları başta olmak üzere eksikliklerinin giderilmesi noktasında imkanlarımız ölçüsünde ciddi destek sağladık. Okul yöneticilerimizden gelen talep doğrultusunda okullarımızın dış cephe boyamasını ücretsiz olarak gerçekleştirdik. Çocuklarımızın, bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, sporcu kimlikleriyle öne çıkan ve Türk Milletinin değerlerini özümsemiş bir gençlik olarak yetişmeleri için çaba sarf ettik. Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerimizle buluşturduk. Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizi yarınlara taşıyacak olan öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyor, sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum.”

 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.