halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BELEDİYE PERSONELİNİN İŞ KIYAFETİ, TORTEK ATÖLYELERİNDE ÜRETİLİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.01.2024 - 18:07, Güncelleme: 12.01.2024 - 18:07 1541+ kez okundu.
 

BELEDİYE PERSONELİNİN İŞ KIYAFETİ, TORTEK ATÖLYELERİNDE ÜRETİLİYOR

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, belediye personelinin iş kıyafeti ve üniformalarını Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) atölyelerinde üretiyor.

Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Sosyal İşler, Sağlık İşleri ve Zabıta Müdürlüğü'nde hizmet veren personelin kıyafetini diken TORTEK atölyeleri, belediyenin bu alandaki bütçesine de tasarruf sağlamış oluyor. Sağlık Mahallesi’nde bulunan TORTEK Üretim Atölyesinde bugüne kadar 4 bin 500 iş kıyafeti imalatı yapıldı. 56 farklı branştaki Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) ile 6 bin 278 vatandaşa mesleki eğitim verdiklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “TORTEK merkezimize gelen kursiyerler el becerilerini geliştirerek, öğrendiklerini üretime dönüştürüyorlar. Burada hem sosyalleşip hem de ürettikleri ürünleri satarak ev ekonomilerine katkıda bulunuyorlar. Bunun yanı sıra belediye personelimizin çalışma kıyafetlerini da bu atölyelerimizde üretiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana üretim odaklı çalışmalar yaptık” dedi.
Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, belediye personelinin iş kıyafeti ve üniformalarını Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) atölyelerinde üretiyor.

Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Sosyal İşler, Sağlık İşleri ve Zabıta Müdürlüğü'nde hizmet veren personelin kıyafetini diken TORTEK atölyeleri, belediyenin bu alandaki bütçesine de tasarruf sağlamış oluyor.

Sağlık Mahallesi’nde bulunan TORTEK Üretim Atölyesinde bugüne kadar 4 bin 500 iş kıyafeti imalatı yapıldı.

56 farklı branştaki Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) ile 6 bin 278 vatandaşa mesleki eğitim verdiklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “ TORTEK merkezimize gelen kursiyerler el becerilerini geliştirerek, öğrendiklerini üretime dönüştürüyorlar. Burada hem sosyalleşip hem de ürettikleri ürünleri satarak ev ekonomilerine katkıda bulunuyorlar. Bunun yanı sıra belediye personelimizin çalışma kıyafetlerini da bu atölyelerimizde üretiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana üretim odaklı çalışmalar yaptık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.