halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.03.2024 - 10:16, Güncelleme: 27.03.2024 - 10:16 791+ kez okundu.
 

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları Ali Kişi, Mehmet Fulin ve Yaşar Yaman Sağlam, 9 orman işletme müdürü, şube müdürleri, fidanlık müdürü, etüt proje başmühendisi ile yeni hizmet binamızda yılın ilk değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Bölge Müdürü Yalçın “Önümüzdeki 9 ayı çok iyi değerlendirip daha önceki yıllarda bakım görmemiş sahalarda bakım çalışmalarını titizlikle yapacağız. Genel Müdürlüğün, üretimde verimlilik ve sürdürülebilirliği artırmak amacıyla başlatmış olduğu BARKOD sistemini üretilen tüm ürünlerde uygulanmasını sağlayacağız. Ayrıca, tüm işletme müdürlüklerin işletme şefliklerinde farklı noktalarda önleme aramaları yapılarak kontrollerin artırılması hususunun da takipçisi olacağız. Bir başka sorunumuz olan iklim değişikliğinden dolayı, orman yangınları hususunda bu sene daha dikkatli olmalı, tüm ekiplerimizin eğitim ve tatbikatları yapılıp yangın sezonundan önce gerekli hazırlıklar tamamlanmalıdır. Yangına hassas dönem öncesinde çok kritik sahalara ait yolların bakımları mutlaka bitirilerek, Genel Müdürlük politikalarına yakışır şekilde, kaliteden ödün vermeme, kontrolü elden bırakmama konusunda hassas davranacağınızı biliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Orman İşletme Müdürlerinin yaptıkları sunumlar ve şube müdürlerinin sorun ve çözüm önerilerinin ardında toplantı sona erdi.
Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları Ali Kişi, Mehmet Fulin ve Yaşar Yaman Sağlam, 9 orman işletme müdürü, şube müdürleri, fidanlık müdürü, etüt proje başmühendisi ile yeni hizmet binamızda yılın ilk değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Bölge Müdürü Yalçın “Önümüzdeki 9 ayı çok iyi değerlendirip daha önceki yıllarda bakım görmemiş sahalarda bakım çalışmalarını titizlikle yapacağız. Genel Müdürlüğün, üretimde verimlilik ve sürdürülebilirliği artırmak amacıyla başlatmış olduğu BARKOD sistemini üretilen tüm ürünlerde uygulanmasını sağlayacağız. Ayrıca, tüm işletme müdürlüklerin işletme şefliklerinde farklı noktalarda önleme aramaları yapılarak kontrollerin artırılması hususunun da takipçisi olacağız. Bir başka sorunumuz olan iklim değişikliğinden dolayı, orman yangınları hususunda bu sene daha dikkatli olmalı, tüm ekiplerimizin eğitim ve tatbikatları yapılıp yangın sezonundan önce gerekli hazırlıklar tamamlanmalıdır. Yangına hassas dönem öncesinde çok kritik sahalara ait yolların bakımları mutlaka bitirilerek, Genel Müdürlük politikalarına yakışır şekilde, kaliteden ödün vermeme, kontrolü elden bırakmama konusunda hassas davranacağınızı biliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Orman İşletme Müdürlerinin yaptıkları sunumlar ve şube müdürlerinin sorun ve çözüm önerilerinin ardında toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.