halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ PSİKOTERAPİ HİZMETİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 10.10.2023 - 11:46, Güncelleme: 10.10.2023 - 11:46 3313+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ PSİKOTERAPİ HİZMETİ

Ruh sağlığının korunmasının önemine dikkat çeken Akdeniz Belediyesi Uzman Psikoloğu Günay Duygu Ateş; yetişkin, çocuk, ergen, çift ve ailelere yönelik bireysel psikoterapi hizmeti sunduklarını ifade ederek, ücretsiz sağladıkları hizmetten faydalanmak isteyen her yaş ve kesimden vatandaşa çağrı yaptı.

Akdeniz Belediyesi Uzman Psikoloğu Günay Duygu Ateş, ‘Dünya Ruh Sağlığı Federasyonu’ tarafından ruh sağlığı ve ruh hastalıklarının toplumda farkındalığını ve anlaşılırlığını arttırmak amacıyla 1992 yılından bu yana her yıl 10 Ekim’in ‘Dünya Ruh Sağlığı Günü’ olarak kutlandığını hatırlattı. Beden sağlığının ruh sağlığıyla da desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Psikolog Ateş; “Nitekim Dünya Sağlık Örgütü; sağlıklı olmayı, sadece hastalığın olmayışı değil, fiziksel, ruhsal ve sosyal açıdan tam bir iyilik hali olarak tanımlamıştır. Bu nedenle fiziksel rahatsızlıklarımız kadar ruhsal rahatsızlıklarımıza da özen göstermeyi bu günün başlığı altında bir kez daha vurgulamak isteriz” dedi. Vatandaşlara psikolojik destek sağlanıyor Akdeniz Belediyesi olarak vatandaşlara sağladıkları hizmetleri de açıklayan Psikolog Ateş; “Ruh sağlığının ve ruhsal iyiliğin küresel hale gelmesi, toplumda ruh sağlığı konusunda farkındalığın artması, kişinin ruh sağlığını ve yaşam işlevlerini koruyup desteklemek, bireylerin ihtiyaç duydukları psikolojik desteğe ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla uzman psikologlar olarak hizmetler sunmaktayız. Bu kapsamda da yetişkin, çocuk, ergen, çift ve ailelere yönelik çeşitli psikoloji ekollerinden faydalanarak ücretsiz bireysel psikoterapi hizmeti gerçekleştiriyoruz” diye konutu. Psikolojik destek hizmetinden faydalanmak ücretsiz… Akdeniz Belediyesi Uzman Psikoloğu Günay Duygu Ateş; bu hizmetlerin yanı sıra gelişimsel taramalar, ebeveyn danışmanlığı, farkındalık seminerleri ve grup çalışmalarını da sürdürdüklerini kaydederek; “Vatandaşlarımız, ruhsal iyiliğe hizmet eden bu çalışmalardan ücretsiz şekilde faydalanabilir. Detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız, belediyemizin çağrı merkezine de ulaşabilir” ifadelerini kullandı.
Ruh sağlığının korunmasının önemine dikkat çeken Akdeniz Belediyesi Uzman Psikoloğu Günay Duygu Ateş; yetişkin, çocuk, ergen, çift ve ailelere yönelik bireysel psikoterapi hizmeti sunduklarını ifade ederek, ücretsiz sağladıkları hizmetten faydalanmak isteyen her yaş ve kesimden vatandaşa çağrı yaptı.

Akdeniz Belediyesi Uzman Psikoloğu Günay Duygu Ateş, ‘Dünya Ruh Sağlığı Federasyonu’ tarafından ruh sağlığı ve ruh hastalıklarının toplumda farkındalığını ve anlaşılırlığını arttırmak amacıyla 1992 yılından bu yana her yıl 10 Ekim’in ‘Dünya Ruh Sağlığı Günü’ olarak kutlandığını hatırlattı.

Beden sağlığının ruh sağlığıyla da desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Psikolog Ateş; “Nitekim Dünya Sağlık Örgütü; sağlıklı olmayı, sadece hastalığın olmayışı değil, fiziksel, ruhsal ve sosyal açıdan tam bir iyilik hali olarak tanımlamıştır. Bu nedenle fiziksel rahatsızlıklarımız kadar ruhsal rahatsızlıklarımıza da özen göstermeyi bu günün başlığı altında bir kez daha vurgulamak isteriz” dedi.

Vatandaşlara psikolojik destek sağlanıyor

Akdeniz Belediyesi olarak vatandaşlara sağladıkları hizmetleri de açıklayan Psikolog Ateş; “Ruh sağlığının ve ruhsal iyiliğin küresel hale gelmesi, toplumda ruh sağlığı konusunda farkındalığın artması, kişinin ruh sağlığını ve yaşam işlevlerini koruyup desteklemek, bireylerin ihtiyaç duydukları psikolojik desteğe ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla uzman psikologlar olarak hizmetler sunmaktayız. Bu kapsamda da yetişkin, çocuk, ergen, çift ve ailelere yönelik çeşitli psikoloji ekollerinden faydalanarak ücretsiz bireysel psikoterapi hizmeti gerçekleştiriyoruz” diye konutu.

Psikolojik destek hizmetinden faydalanmak ücretsiz…

Akdeniz Belediyesi Uzman Psikoloğu Günay Duygu Ateş; bu hizmetlerin yanı sıra gelişimsel taramalar, ebeveyn danışmanlığı, farkındalık seminerleri ve grup çalışmalarını da sürdürdüklerini kaydederek; “Vatandaşlarımız, ruhsal iyiliğe hizmet eden bu çalışmalardan ücretsiz şekilde faydalanabilir. Detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız, belediyemizin çağrı merkezine de ulaşabilir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.