halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MESİAD BAŞKANI HASAN ENGİN’ İN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.10.2023 - 20:26, Güncelleme: 27.10.2023 - 20:26 1490+ kez okundu.
 

MESİAD BAŞKANI HASAN ENGİN’ İN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ nın 100. Yıldönümünü yayımladığı mesajla kutladı.

MESİAD Başkanı Hasan Engin mesajında; “Esareti kabullenmemiş, işgal altındaki bütün ülkelere ilham olan Cumhuriyeti bizlere armağan etmiş atalarımızın hatırasına olan inancımız ve bağlılığımızla, Cumhuriyet’in 100. yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve gururu içindeyiz. Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir. Cumhuriyet; işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok olmak üzereyken milletimizin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden filizlenmesinin, serpilip ulu bir çınar olmasının başlangıcı olmuştur. Tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir. Demokrasi, hukuk ve adalet olguları doğrultusunda, üretim ve sanayileşmenin önünü açacak yapısal reformlar ile ülkemizi ileriye taşımalıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "En Büyük Eserim" dediği Cumhuriyet'i korumak ve ilelebet yaşatmak bizlerin tek görevi olmalıdır. Geleceğin büyükleri ve yöneticileri olacak gençlerimiz, Cumhuriyetin anlamını ve önemini kavrayacak, ülkemizin 100 yıllık başarılarını katlayarak artıracak ve sonsuza kadar var olmasının güvencesi olacaktır. Cumhuriyeti ve bu cennet vatanı bizlere miras bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ e ve cephede savaşan Anadolu coğrafyasında yaşayan tüm vatandaşlarımıza minnettarız. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.”
Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ nın 100. Yıldönümünü yayımladığı mesajla kutladı.

MESİAD Başkanı Hasan Engin mesajında; “Esareti kabullenmemiş, işgal altındaki bütün ülkelere ilham olan Cumhuriyeti bizlere armağan etmiş atalarımızın hatırasına olan inancımız ve bağlılığımızla, Cumhuriyet’in 100. yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve gururu içindeyiz.

Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir. Cumhuriyet; işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok olmak üzereyken milletimizin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden filizlenmesinin, serpilip ulu bir çınar olmasının başlangıcı olmuştur.

Tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir. Demokrasi, hukuk ve adalet olguları doğrultusunda, üretim ve sanayileşmenin önünü açacak yapısal reformlar ile ülkemizi ileriye taşımalıyız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "En Büyük Eserim" dediği Cumhuriyet'i korumak ve ilelebet yaşatmak bizlerin tek görevi olmalıdır. Geleceğin büyükleri ve yöneticileri olacak gençlerimiz, Cumhuriyetin anlamını ve önemini kavrayacak, ülkemizin 100 yıllık başarılarını katlayarak artıracak ve sonsuza kadar var olmasının güvencesi olacaktır. Cumhuriyeti ve bu cennet vatanı bizlere miras bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ e ve cephede savaşan Anadolu coğrafyasında yaşayan tüm vatandaşlarımıza minnettarız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.