halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BASINA VE KAMUOYUNA

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.11.2023 - 23:00, Güncelleme: 14.11.2023 - 23:00 1042+ kez okundu.
 

BASINA VE KAMUOYUNA

26 Ekim 2023’de Milas Şubemiz tarafından düzenlenip görüntüleri 11 Kasım 2023 tarihinde sosyal medyaya düşen etkinlikte,

kendisini değişmez önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e benzeterek mareşal üniformasıyla masaları dolaşıp selam veren şahsın yaptığı yakışıksız gösteri kamuoyunda, basında ve sosyal medyada olduğu gibi tarafımızdan da tepki ve üzüntü ile karşılanmıştır. Atatürkçü Düşünce Derneği olarak öncelikle belirtmek isteriz ki, adını taşımaktan onur duyduğumuz kurucumuz ve kurtarıcımız Büyük Atatürk’ün bu tür gereksiz gösterilerle anılmasını katiyen doğru bulmuyoruz. Atatürk’ün çağını aşan ideolojisi, ülkemiz ve dünya siyasetine yön veren fikir ve politikaları, yarattığı eşsiz aydınlanma devrimi böyle sembollerle tanımlanmayacak kadar değerli ve önemlidir. Milas Şubemiz etkinliğinde yaşanan bu müessif olayı Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezi olarak tasvip etmediğimizi, konuyla ilgili gerekli incelemelerin kurullarımızca yapılmakta olduğunu kamuoyuna saygıyla duyururuz.
26 Ekim 2023’de Milas Şubemiz tarafından düzenlenip görüntüleri 11 Kasım 2023 tarihinde sosyal medyaya düşen etkinlikte,

kendisini değişmez önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e benzeterek mareşal üniformasıyla masaları dolaşıp selam veren şahsın yaptığı yakışıksız gösteri kamuoyunda, basında ve sosyal medyada olduğu gibi tarafımızdan da tepki ve üzüntü ile karşılanmıştır.

Atatürkçü Düşünce Derneği olarak öncelikle belirtmek isteriz ki, adını taşımaktan onur duyduğumuz kurucumuz ve kurtarıcımız Büyük Atatürk’ün bu tür gereksiz gösterilerle anılmasını katiyen doğru bulmuyoruz. Atatürk’ün çağını aşan ideolojisi, ülkemiz ve dünya siyasetine yön veren fikir ve politikaları, yarattığı eşsiz aydınlanma devrimi böyle sembollerle tanımlanmayacak kadar değerli ve önemlidir.

Milas Şubemiz etkinliğinde yaşanan bu müessif olayı Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezi olarak tasvip etmediğimizi, konuyla ilgili gerekli incelemelerin kurullarımızca yapılmakta olduğunu kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.