halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ’DE BAHÇE VE SERA YOLLARI SOĞUK ASFALT İLE KAPLANIYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.10.2023 - 17:40, Güncelleme: 11.10.2023 - 17:40 2855+ kez okundu.
 

AKDENİZ’DE BAHÇE VE SERA YOLLARI SOĞUK ASFALT İLE KAPLANIYOR

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Abdullah Şahutoğlu Mahallesi bahçe ve sera yollarında yaptığı soğuk asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; “İlk kez bizim dönemimizde başlayan çalışma sayesinde, 2 yıl içinde 150 kilometrenin üzerindeki bahçe ve sera arası yolu soğuk asfalta çevirdik” dedi.

Akdeniz Belediyesi, bir yandan ihtiyaç duyan mahallelerde yeni yol açma, asfalt yama, kaldırım ve kilit taşı yenileme hizmetlerini sürdürürken, ilçeye bağlı kırsal mahallelerin bahçe ve sera yollarını da soğuk asfaltla kaplamaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Karacailyas Abdullah Şahutoğlu Mahallesi’nde, 3 kilometreyi aşkın bahçe ve sera yolu üzerinde sathi kaplama çalışması yaparak üreticiler ve bölge sakinlerinin yaşadığı kimi sıkıntıları ortadan kaldırdı. “Toz, toprak sıkıntımız ortadan kalktı” Bölgeye sunulan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Abdullah Şahutoğlu Mahallesi Muhtarı Muhsin Kutlu; “Mahalleli olarak burada tozdan, topraktan dolayı ciddi sıkıntılar yaşıyorduk. Bu sıkıntılarımız ortadan kaldırıldı. Mahallemizde gerçekleşen çalışmalardan dolayı Başkanımız Mustafa Gültak ve ekibine bütün mahalle sakinlerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi. “İki yılda 150 kilometrenin üzerindeki bahçe yolu soğuk asfaltla kaplanmış olacak” Fen işleri ekiplerinin, , belediye envanterine kazandırılan kombili araç ve silindir desteğiyle yaptığı soğuk asfalt serimini yerinde inceleyen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ise; “Vatandaşlarımıza sözünü verdiğimiz hizmetleri hayata geçiriyoruz. Onun da mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada 3 kilometrenin üzerinde soğuk asfalt döküyoruz, birkaç gün içerisinde de tamamlanacak. Bahçe ve sera aralarındaki bütün yolları soğuk asfalta çeviriyoruz. Daha önce bu yollara mucur döküyorduk. Fakat mucur her sene yok oluyordu, milli servet boşa gidiyordu. Soğuk asfalt ise ömrü en az 5-6 sene olan daha sağlam bir asfalt türü. Bir faydası da şu; bu bölgedeki toz, toprak artık vatandaşı rahatsız etmeyecek. Ayrıca bahçelerde hastalık oluyordu. Bunun da önüne geçiyoruz. Kısacası, soğuk asfalt serimimiz devam ediyor. İki yıl içinde 150 kilometrenin üzerinde bahçe arası ve sera arası yolları soğuk asfalta çevirmiş olduk. Bu da ilk kez bizim dönemimizde gerçekleşiyor” şeklinde konuştu.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Abdullah Şahutoğlu Mahallesi bahçe ve sera yollarında yaptığı soğuk asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; “İlk kez bizim dönemimizde başlayan çalışma sayesinde, 2 yıl içinde 150 kilometrenin üzerindeki bahçe ve sera arası yolu soğuk asfalta çevirdik” dedi.

Akdeniz Belediyesi, bir yandan ihtiyaç duyan mahallelerde yeni yol açma, asfalt yama, kaldırım ve kilit taşı yenileme hizmetlerini sürdürürken, ilçeye bağlı kırsal mahallelerin bahçe ve sera yollarını da soğuk asfaltla kaplamaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Karacailyas Abdullah Şahutoğlu Mahallesi’nde, 3 kilometreyi aşkın bahçe ve sera yolu üzerinde sathi kaplama çalışması yaparak üreticiler ve bölge sakinlerinin yaşadığı kimi sıkıntıları ortadan kaldırdı.

“Toz, toprak sıkıntımız ortadan kalktı”

Bölgeye sunulan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Abdullah Şahutoğlu Mahallesi Muhtarı Muhsin Kutlu; “Mahalleli olarak burada tozdan, topraktan dolayı ciddi sıkıntılar yaşıyorduk. Bu sıkıntılarımız ortadan kaldırıldı. Mahallemizde gerçekleşen çalışmalardan dolayı Başkanımız Mustafa Gültak ve ekibine bütün mahalle sakinlerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“İki yılda 150 kilometrenin üzerindeki bahçe yolu soğuk asfaltla kaplanmış olacak”

Fen işleri ekiplerinin, , belediye envanterine kazandırılan kombili araç ve silindir desteğiyle yaptığı soğuk asfalt serimini yerinde inceleyen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ise; “Vatandaşlarımıza sözünü verdiğimiz hizmetleri hayata geçiriyoruz. Onun da mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada 3 kilometrenin üzerinde soğuk asfalt döküyoruz, birkaç gün içerisinde de tamamlanacak. Bahçe ve sera aralarındaki bütün yolları soğuk asfalta çeviriyoruz. Daha önce bu yollara mucur döküyorduk. Fakat mucur her sene yok oluyordu, milli servet boşa gidiyordu. Soğuk asfalt ise ömrü en az 5-6 sene olan daha sağlam bir asfalt türü. Bir faydası da şu; bu bölgedeki toz, toprak artık vatandaşı rahatsız etmeyecek. Ayrıca bahçelerde hastalık oluyordu. Bunun da önüne geçiyoruz. Kısacası, soğuk asfalt serimimiz devam ediyor. İki yıl içinde 150 kilometrenin üzerinde bahçe arası ve sera arası yolları soğuk asfalta çevirmiş olduk. Bu da ilk kez bizim dönemimizde gerçekleşiyor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.