halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

YAZLIK SİNEMA SEZONU BAŞLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.09.2023 - 20:55, Güncelleme: 16.09.2023 - 20:55 1060+ kez okundu.
 

YAZLIK SİNEMA SEZONU BAŞLADI

Türkiye’nin en güzel sinemaları arasında gösterilen ve her yıl binlerce sinemaseverleri bir araya getiren Mezitli Belediyesi Yazlık Sineması yeni sezona başladı. Yeni Mahalle Su Parkı’nın içinde bulunan Yazlık Sinemada sezonun ilk filmi olan Emin Alper'in yazıp yönettiği ‘Kurak Günler’ filmi beyaz perdeye yansıtıldı.

Nostaljik havada gerçekleşen Yazlık Sinema da vatandaşlar, ahşap sandalye, minder, armut koltuk ya da şezlong tercih ederek film izleminin keyfini çıkarttı. Sinemaseverler, film izlerken patlamış mısır, gazoz ve dondurma yeme şansı da buldu. Animasyon, yabancı ve Türk yapımı filmlerin sahneleneceği Yazlık Sinema; 25 Ekim Çarşamba günü Yılmaz Güney’in yönetmenliğini yaptığı Tarık Akan’ın rol aldığı ‘Yol’ filmi ile sona erecek. Her geçen gün katılımın daha da arttığını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,“Yazlık Sinemamız artık geleneksel hale geldi. Yaklaşık 9 yıldır gerçekleştirdiğimiz Yazlık Sinemamıza vatandaşlarımızdan her sene olduğu gibi bu yılda yoğun bir ilginin olduğunu görüyoruz. Sinemaseverler burada sevdikleriyle birlikte açık havada birbirinden eşsiz filmleri izleme şansı yakalarken, nostaljik anlar da yaşamış oluyorlar. Her zaman dediğim gibi Mezitli halkı bir ailedir ve bu ailemiz her gecen gün giderek büyüyor. Bizlerde sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiğimiz çalışmalar doğrultusunda Yazlık Sinema gibi benzeri çalışmalarımız sayesinde vatandaşlarımızı bir araya getirmiş oluyoruz. Halkımızın kültürel gelişimlerine katkı sunarak kaynaşmasını sağlıyoruz” dedi.   
Türkiye’nin en güzel sinemaları arasında gösterilen ve her yıl binlerce sinemaseverleri bir araya getiren Mezitli Belediyesi Yazlık Sineması yeni sezona başladı. Yeni Mahalle Su Parkı’nın içinde bulunan Yazlık Sinemada sezonun ilk filmi olan Emin Alper'in yazıp yönettiği ‘Kurak Günler’ filmi beyaz perdeye yansıtıldı.

Nostaljik havada gerçekleşen Yazlık Sinema da vatandaşlar, ahşap sandalye, minder, armut koltuk ya da şezlong tercih ederek film izleminin keyfini çıkarttı. Sinemaseverler, film izlerken patlamış mısır, gazoz ve dondurma yeme şansı da buldu. Animasyon, yabancı ve Türk yapımı filmlerin sahneleneceği Yazlık Sinema; 25 Ekim Çarşamba günü Yılmaz Güney’in yönetmenliğini yaptığı Tarık Akan’ın rol aldığı ‘Yol’ filmi ile sona erecek.

Her geçen gün katılımın daha da arttığını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,“Yazlık Sinemamız artık geleneksel hale geldi. Yaklaşık 9 yıldır gerçekleştirdiğimiz Yazlık Sinemamıza vatandaşlarımızdan her sene olduğu gibi bu yılda yoğun bir ilginin olduğunu görüyoruz. Sinemaseverler burada sevdikleriyle birlikte açık havada birbirinden eşsiz filmleri izleme şansı yakalarken, nostaljik anlar da yaşamış oluyorlar. Her zaman dediğim gibi Mezitli halkı bir ailedir ve bu ailemiz her gecen gün giderek büyüyor. Bizlerde sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiğimiz çalışmalar doğrultusunda Yazlık Sinema gibi benzeri çalışmalarımız sayesinde vatandaşlarımızı bir araya getirmiş oluyoruz. Halkımızın kültürel gelişimlerine katkı sunarak kaynaşmasını sağlıyoruz” dedi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.