halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DR. ALİ ÖZ’DEN ‘TOROSLAR AŞKINA’ YÜRÜYÜŞÜNE DAVET

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.03.2024 - 13:28, Güncelleme: 29.03.2024 - 13:28 1391 kez okundu.
 

DR. ALİ ÖZ’DEN ‘TOROSLAR AŞKINA’ YÜRÜYÜŞÜNE DAVET

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, yarın düzenleyecekleri ‘Büyük Toroslar’ yürüyüşüne tüm Mersinli hemşehrilerini davet etti. Başkan Adayı Öz, “Yörük bir kardeşiniz olarak ‘Aşkınan yürüyen yorulmaz’ deyimiyle yola çıkarak millet aşkına, bayrak aşkına, Toroslar aşkına, Mersin aşkına, hizmet aşkına çıkmış olduğumuz bu yolda tüm hemşehrilerimin desteğini bekliyorum” dedi.

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, seçim çalışmalarına ara vermeksizin devam ederken 30 Mart Cumartesi günü düzenleyecekleri ‘Büyük Toroslar’ yürüyüşüne tüm hemşehrilerini davet etti. Toroslar’da Türk bayrağını yeniden dalgalandıracaklarını vurgulayan Öz, “Bu kutlu yürüyüşümüzde tüm hemşehrilerimden ricamız bizleri yalnız bırakmamanız” dedi. “ÜLKESİ İÇİN AŞKINAN YÜRÜYEN YORULMAZ” Adaylığı açıklandığından bu yana 7/24 seçim çalışmalarına devam eden ve ilçeye bağlı tüm mahalleleri ziyaret ederek tüm vatandaşlardan büyük destek gören Öz, yaptığı çağrıda, “Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere göstermiş olduğu yolda yürüyen, ülke, bayrak sevdalısı hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz yürüyüşümüzde tek aşkı vatan olan, millet olan, bayrak olan, Toroslar ve Mersin olan değerli büyüklerimiz ile kıymetli kardeşlerimizle gün birlik olma zamanı. Yörük deyimiyle ‘Ülkesi için aşkınan yürüyen yorulmaz’ diyerek çıktığımız bu yolda hepimizi kutlu yürüyüşümüze bekliyorum” ifadelerini kullandı. “33 PROJEMİZLE TOROSLAR İÇİN GELİYORUZ” Seçildiği takdirde hayata geçirecekleri 33 proje ile Toroslar’ı bir üst lige aktaracaklarını ifade eden Öz, “Birileri DEM’lenerek Toroslar’ı bilmeyen adaylarla yola çıkadursun biz ilçemiz için hayata geçireceğimiz projelere odaklanıyoruz. Tek sevdamız, çocukluk aşkımız olan Toroslar için geliyoruz. Hayalimiz olan Toroslar’da birlik ve beraberlik içerisinde olarak hem bizim hem de vatandaşlarımızın tüm hayallerini gerçekleştirmek için geliyoruz. Seçim çalışmalarımız kapsamında kavgadan uzak durarak sadece hizmetlerimizi anlattık. Birileri bize, bayrağımıza, ülkemize saldırmaya devam etmesine rağmen, biz sadece Toroslarımıza odaklandık!” diye konuştu. “TOROSLAR İÇİN, MERSİN İÇİN SANDIĞA GİDELİM”   31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde özellikle Mersin’i Cumhur İttifakı ile tanıştırmayı hedeflediklerini vurgulayan Öz, “Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerde hem Toroslar’da hem Mersin’de hem de tüm ilçelerde Mersin’i Cumhur İttifakı ile tanıştıracağız. Bunu da siz birbirinden kıymetli hemşehrilerim ile başaracağız. Tüm vatandaşlarımızdan özellikle ricamdır. Sandıklara giderek oyumuzu kullanalım. Atatürk’ün, ‘Toroslara çıkın bir bakın. Nerede kara bir Yörük çadırı görürseniz ve dumanı da tütüyorsa dünyada hiçbir güç bizi asla yenemez’ düsturuyla Toroslar için, Mersin için sandığa gidelim ve Mersin’i artık hizmet ile tanıştıralım” dedi.
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, yarın düzenleyecekleri ‘Büyük Toroslar’ yürüyüşüne tüm Mersinli hemşehrilerini davet etti. Başkan Adayı Öz, “Yörük bir kardeşiniz olarak ‘Aşkınan yürüyen yorulmaz’ deyimiyle yola çıkarak millet aşkına, bayrak aşkına, Toroslar aşkına, Mersin aşkına, hizmet aşkına çıkmış olduğumuz bu yolda tüm hemşehrilerimin desteğini bekliyorum” dedi.

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, seçim çalışmalarına ara vermeksizin devam ederken 30 Mart Cumartesi günü düzenleyecekleri ‘Büyük Toroslar’ yürüyüşüne tüm hemşehrilerini davet etti. Toroslar’da Türk bayrağını yeniden dalgalandıracaklarını vurgulayan Öz, “Bu kutlu yürüyüşümüzde tüm hemşehrilerimden ricamız bizleri yalnız bırakmamanız” dedi.

“ÜLKESİ İÇİN AŞKINAN YÜRÜYEN YORULMAZ”

Adaylığı açıklandığından bu yana 7/24 seçim çalışmalarına devam eden ve ilçeye bağlı tüm mahalleleri ziyaret ederek tüm vatandaşlardan büyük destek gören Öz, yaptığı çağrıda, “Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere göstermiş olduğu yolda yürüyen, ülke, bayrak sevdalısı hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz yürüyüşümüzde tek aşkı vatan olan, millet olan, bayrak olan, Toroslar ve Mersin olan değerli büyüklerimiz ile kıymetli kardeşlerimizle gün birlik olma zamanı. Yörük deyimiyle ‘Ülkesi için aşkınan yürüyen yorulmaz’ diyerek çıktığımız bu yolda hepimizi kutlu yürüyüşümüze bekliyorum” ifadelerini kullandı.

“33 PROJEMİZLE TOROSLAR İÇİN GELİYORUZ”

Seçildiği takdirde hayata geçirecekleri 33 proje ile Toroslar’ı bir üst lige aktaracaklarını ifade eden Öz, “Birileri DEM’lenerek Toroslar’ı bilmeyen adaylarla yola çıkadursun biz ilçemiz için hayata geçireceğimiz projelere odaklanıyoruz. Tek sevdamız, çocukluk aşkımız olan Toroslar için geliyoruz. Hayalimiz olan Toroslar’da birlik ve beraberlik içerisinde olarak hem bizim hem de vatandaşlarımızın tüm hayallerini gerçekleştirmek için geliyoruz. Seçim çalışmalarımız kapsamında kavgadan uzak durarak sadece hizmetlerimizi anlattık. Birileri bize, bayrağımıza, ülkemize saldırmaya devam etmesine rağmen, biz sadece Toroslarımıza odaklandık!” diye konuştu.

TOROSLAR İÇİN, MERSİN İÇİN SANDIĞA GİDELİM”

 

31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde özellikle Mersin’i Cumhur İttifakı ile tanıştırmayı hedeflediklerini vurgulayan Öz, “Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerde hem Toroslar’da hem Mersin’de hem de tüm ilçelerde Mersin’i Cumhur İttifakı ile tanıştıracağız. Bunu da siz birbirinden kıymetli hemşehrilerim ile başaracağız. Tüm vatandaşlarımızdan özellikle ricamdır. Sandıklara giderek oyumuzu kullanalım. Atatürk’ün, ‘Toroslara çıkın bir bakın. Nerede kara bir Yörük çadırı görürseniz ve dumanı da tütüyorsa dünyada hiçbir güç bizi asla yenemez’ düsturuyla Toroslar için, Mersin için sandığa gidelim ve Mersin’i artık hizmet ile tanıştıralım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.