halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAMLAŞMA ETKİNLİĞİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.04.2024 - 13:09, Güncelleme: 15.04.2024 - 13:09 820 kez okundu.
 

MERSİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAMLAŞMA ETKİNLİĞİ

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Ramazan Bayramı dolayısıyla bölge müdürlüğünde gerçekleşen bayramlaşma merasiminde personelle bir araya geldi.

Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Fulin, Şube Müdürleri, İşletme Müdürü, Kamu Sendikaları Memur ve İşçi Temsilcileri ve Kurum Personellerin katılımıyla bölge müdürlüğünde bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma programında birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve bayramların güzelliğine dair yapmış olduğu konuşmasında Bölge Müdürü Yalçın “Ramazan Bayramının, tüm insanları birbirlerine daha çok yaklaştırmasına, dargınlıkların ortadan kalkmasına, kardeşlik ve dostluk duygularının daha da kuvvetlenmesi gerektiğine inanıyorum. Yangın dönemine yaklaştığımız bugünlerde her kademedeki personelin görevleriyle ilgili konularda daha hassas davranmalarını rica ediyorum. Ramazan Bayramının sizin, ailenizin ve insanlığın hayrına vesile olmasını diliyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi. Bölge Müdürünün yapmış olduğu konuşma sonrasında sunulan ikramlar ve yapılan sohbetlerle program sona erdi.
Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Ramazan Bayramı dolayısıyla bölge müdürlüğünde gerçekleşen bayramlaşma merasiminde personelle bir araya geldi.

Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Fulin, Şube Müdürleri, İşletme Müdürü, Kamu Sendikaları Memur ve İşçi Temsilcileri ve Kurum Personellerin katılımıyla bölge müdürlüğünde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşma programında birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve bayramların güzelliğine dair yapmış olduğu konuşmasında Bölge Müdürü Yalçın “Ramazan Bayramının, tüm insanları birbirlerine daha çok yaklaştırmasına, dargınlıkların ortadan kalkmasına, kardeşlik ve dostluk duygularının daha da kuvvetlenmesi gerektiğine inanıyorum. Yangın dönemine yaklaştığımız bugünlerde her kademedeki personelin görevleriyle ilgili konularda daha hassas davranmalarını rica ediyorum. Ramazan Bayramının sizin, ailenizin ve insanlığın hayrına vesile olmasını diliyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Bölge Müdürünün yapmış olduğu konuşma sonrasında sunulan ikramlar ve yapılan sohbetlerle program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.