halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

GELECEK PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI HAMİT KARIŞ ALLAH BİZLERE BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.02.2024 - 09:24, Güncelleme: 06.02.2024 - 09:24 1075+ kez okundu.
 

GELECEK PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI HAMİT KARIŞ ALLAH BİZLERE BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde hissedilen depremlerin büyük acılara neden olduğuna işaret ederek; “Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın” temennisinde bulundu.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, 6 Şubat depremlerinin birinci yılında yayınladığı mesajında depremde yaşamını yitirenleri andı. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin son yılların en yıkıcı doğal afetlerinden birisi olduğuna işaret eden Başkan Karış, “6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Pazarcık olan 7,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu yıkıcı ilk depremin ardından öğle saatlerinde Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde ikinci bir deprem yaşandı. Resmi rakamlara göre; 53 bin 537 vatandaşımız yaşamını yitirdi, 107 bin 213 vatandaşımız da yaralandı. ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen yıkıcı deprem büyük acılara yol açtı. 11 ilde hissedilen deprem vatandaşlarımızın sokakta kalmasına, su kullanımının olmamasına, beraberinde halk sağlığı krizine neden oldu. Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın. 6 Şubat 2023'de Kahramanmaraş depremlerinde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.
Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde hissedilen depremlerin büyük acılara neden olduğuna işaret ederek; “Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın” temennisinde bulundu.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, 6 Şubat depremlerinin birinci yılında yayınladığı mesajında depremde yaşamını yitirenleri andı.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin son yılların en yıkıcı doğal afetlerinden birisi olduğuna işaret eden Başkan Karış, “6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Pazarcık olan 7,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu yıkıcı ilk depremin ardından öğle saatlerinde Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde ikinci bir deprem yaşandı. Resmi rakamlara göre; 53 bin 537 vatandaşımız yaşamını yitirdi, 107 bin 213 vatandaşımız da yaralandı. ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen yıkıcı deprem büyük acılara yol açtı. 11 ilde hissedilen deprem vatandaşlarımızın sokakta kalmasına, su kullanımının olmamasına, beraberinde halk sağlığı krizine neden oldu. Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın. 6 Şubat 2023'de Kahramanmaraş depremlerinde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.