halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

EKMEN, MERSİN’DE DEVA PARTİSİ’NİN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI KAMUOYUNA TANITTI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 26.02.2024 - 18:13, Güncelleme: 26.02.2024 - 18:13 970+ kez okundu.
 

EKMEN, MERSİN’DE DEVA PARTİSİ’NİN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI KAMUOYUNA TANITTI

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin’de DEVA Partisi Aday Tanıtım Toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ekmen, DEVA Partisi olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de iddialı olduklarını belirterek adaylarını tek tek açıkladı. Milletvekili Ekmen konuşmasında belediye başkan adayı olarak; büyükşehir için Güran Dinçer, Akdeniz için Emrah Şimşek, Aydıncık için Yaren Yavuz, Bozyazı için Musa Ünal, Çamlıyayla için Caner Çakmak, Erdemli için Sinem Yürü, Mezitli için Nihat Özen, Mut için Fatma Çelik Kovancı, Silifke için Kenan Demir, Yenişehir için Faik Tok, Toroslar için Sultan Aydoğan ve Tarsus için Ramazan Yıldırım’ı aday gösterdiklerini ifade ederek kendilerini kamuoyuna tanıttı. Ekmen, “çok dilli bir şehrin çok değerli misafirlerini tabi ki çok dilli selamlamak gerekir” diyerek farklı dillerde selamlamayla konuşmasına başladı. Mardin ve Hatay gibi şehirlerle karşılaştırıldığında Mersin’in en çeşitli, en renkli ve en güzel şehirlerinden biri olduğuna dikkat çeken Ekmen, bu kozmopolit yapının maalesef hak ettiği değeri görmediğini sözlerine ekledi. Ekmen, 15 Nisan 2023’te milletvekili adaylığı için kampanya startı verildiğinde davetlerine icap eden dostların bugün yine yanlarında olduklarını hatırlatarak kendilerine bir kez daha teşekkür etti ve seçim kampanyaları boyunca destek olmalarını rica etti. Ekmen konuşmasının devamında Mersin’in sorunlarına değinerek Mersinli’nin dertlerinin görmezden gelindiğini ifade etti.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin’de DEVA Partisi Aday Tanıtım Toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ekmen, DEVA Partisi olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de iddialı olduklarını belirterek adaylarını tek tek açıkladı.

Milletvekili Ekmen konuşmasında belediye başkan adayı olarak; büyükşehir için Güran Dinçer, Akdeniz için Emrah Şimşek, Aydıncık için Yaren Yavuz, Bozyazı için Musa Ünal, Çamlıyayla için Caner Çakmak, Erdemli için Sinem Yürü, Mezitli için Nihat Özen, Mut için Fatma Çelik Kovancı, Silifke için Kenan Demir,

Yenişehir için Faik Tok, Toroslar için Sultan Aydoğan ve Tarsus için Ramazan Yıldırım’ı aday gösterdiklerini ifade ederek kendilerini kamuoyuna tanıttı.

Ekmen, “çok dilli bir şehrin çok değerli misafirlerini tabi ki çok dilli selamlamak gerekir” diyerek farklı dillerde selamlamayla konuşmasına başladı. Mardin ve Hatay gibi şehirlerle karşılaştırıldığında Mersin’in en çeşitli, en renkli ve en güzel şehirlerinden biri olduğuna dikkat çeken Ekmen, bu kozmopolit yapının maalesef hak ettiği değeri görmediğini sözlerine ekledi.

Ekmen, 15 Nisan 2023’te milletvekili adaylığı için kampanya startı verildiğinde davetlerine icap eden dostların bugün yine yanlarında olduklarını hatırlatarak kendilerine bir kez daha teşekkür etti ve seçim kampanyaları boyunca destek olmalarını rica etti. Ekmen konuşmasının devamında Mersin’in sorunlarına değinerek Mersinli’nin dertlerinin görmezden gelindiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.