halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP’Lİ PALAMUT’TAN “SANDIĞA GİDİN” ÇAĞRISI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 26.03.2024 - 11:53, Güncelleme: 26.03.2024 - 11:53 865+ kez okundu.
 

CHP’Lİ PALAMUT’TAN “SANDIĞA GİDİN” ÇAĞRISI

CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, vatandaşlara; “yokluğun, yoksulluğun sona ermesi için sandığa gidin” çağrısı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, ekonomik ve siyasi krizin giderek derinleştiği bir ortamda 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin ayrı bir önem taşıdığına vurgu yaptı. Emeklinin, esnafın, çiftçinin, kadının, genci, çocuğun tüm yurttaşların krizin yarattığı yoksulluğu derinden hissettiğine vurgu yapan Başkan Palamut, şunları söyledi: “Vatandaşımızı yokluğa, yoksulluğa mahkum eden iktidarı yerelden başlayarak değiştirelim. Katılımcı ve demokratik bir kent yönetimi oluşturmak; yurttaşların ihtiyaçlarını hızlı biçimde karşılayan etkin yönetimler oluşturmak önceliğimizdir. Kentlerimizde bir arada huzurlu yaşamın güvencesi, adalet ve demokrasidir. Belediyelerimiz her görüşten insana, tüm paydaşlara söz hakkı sağlar; uzlaşıya dayalı kararlar alır. Yerel yönetimlerden başlayarak tüm ülkede, şeffaf ve hesap verebilir yönetim anlayışının oluşturulması temel hedefimizdir. Önceliği insan olan belediye başkanlarımızı seçmek için 31 Mart’ta sandığa gidelim!”
CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, vatandaşlara; “yokluğun, yoksulluğun sona ermesi için sandığa gidin” çağrısı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, ekonomik ve siyasi krizin giderek derinleştiği bir ortamda 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin ayrı bir önem taşıdığına vurgu yaptı.
Emeklinin, esnafın, çiftçinin, kadının, genci, çocuğun tüm yurttaşların krizin yarattığı yoksulluğu derinden hissettiğine vurgu yapan Başkan Palamut, şunları söyledi: “Vatandaşımızı yokluğa, yoksulluğa mahkum eden iktidarı yerelden başlayarak değiştirelim. Katılımcı ve demokratik bir kent yönetimi oluşturmak; yurttaşların ihtiyaçlarını hızlı biçimde karşılayan etkin yönetimler oluşturmak önceliğimizdir. Kentlerimizde bir arada huzurlu yaşamın güvencesi, adalet ve demokrasidir. Belediyelerimiz her görüşten insana, tüm paydaşlara söz hakkı sağlar; uzlaşıya dayalı kararlar alır. Yerel yönetimlerden başlayarak tüm ülkede, şeffaf ve hesap verebilir yönetim anlayışının oluşturulması temel hedefimizdir. Önceliği insan olan belediye başkanlarımızı seçmek için 31 Mart’ta sandığa gidelim!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.