halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TERÖRLE MÜCADELE EKİPLERİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 26.12.2023 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2023 - 10:41 3465+ kez okundu.
 

TERÖRLE MÜCADELE EKİPLERİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri Muhtarlarla Toplanıp Bir Araya Geldiler.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ulusal güvenliğini ve kamu düzenini tehdit eden, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi, kandırılarak ailelerinden koparılan genç ve çocukların tekrar topluma kazandırılması, örgütler içerisinde masumane gibi görünen faaliyetlerle çocuk ve gençlerimizin kandırılmalarının önlenmesi, örgüte katılanların teslim olmaları konusunda ikna çalışmalarının yürütülmesi ve ceza infaz kurumlarında kalan örgüt mensuplarının topluma kazandırılması amacıyla; Birlikte Güçlüyüz projesi kapsamında ilimiz Tarsus, Akdeniz, Yenişehir ve Toroslar ilçelerinde muhtar ziyaretleri yapılarak vatandaşın her zaman yanlarında olduğumuz Birlikte Güçlüyüz ismiyle vurgulanmıştır. Yapılan ziyaretler kapsamında Karton çanta içerisinde ajanda, kolonya, tükenmez kalem broşür ve küp bloknot olmak üzere çeşitli hediyeler verilmiştir. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri Muhtarlarla Toplanıp Bir Araya Geldiler.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ulusal güvenliğini ve kamu düzenini tehdit eden, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi, kandırılarak ailelerinden koparılan genç ve çocukların tekrar topluma kazandırılması, örgütler içerisinde masumane gibi görünen faaliyetlerle çocuk ve gençlerimizin kandırılmalarının önlenmesi, örgüte katılanların teslim olmaları konusunda ikna çalışmalarının yürütülmesi ve ceza infaz kurumlarında kalan örgüt mensuplarının topluma kazandırılması amacıyla;

Birlikte Güçlüyüz projesi kapsamında ilimiz Tarsus, Akdeniz, Yenişehir ve Toroslar ilçelerinde muhtar ziyaretleri yapılarak vatandaşın her zaman yanlarında olduğumuz Birlikte Güçlüyüz ismiyle vurgulanmıştır. Yapılan ziyaretler kapsamında Karton çanta içerisinde ajanda, kolonya, tükenmez kalem broşür ve küp bloknot olmak üzere çeşitli hediyeler verilmiştir. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.