halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN GÜLTAK YILIN HİZMET PROJESİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.12.2023 - 11:00, Güncelleme: 14.12.2023 - 11:00 959+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLTAK YILIN HİZMET PROJESİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm projelerini Akdeniz ilçesinde ilk kez hayata geçirmesi nedeniyle, Zirvedekiler Başarı Ödülleri Töreni’nde; “Yılın Hizmet Projesi” dalında ödül almaya hak kazandı.

Kent protokolünü buluşturan, siyaset, sanat, eğitim, spor ve iş dünyasından isimleri bir araya getiren 7’inci Zirvedekiler Başarı ödülleri Töreni’nde, “Yılın Hizmet Projesi” dalında verile ödülü Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın elinden alan Başkan Gültak, depremin değil çarpık ve plansız yapılaşmanın öldürdüğünü söyledi. On binlerce insanın yaşamını yitirmesine, binlerce insanın da yaralanmasına yol açan 6 Şubat 2023 ve 17 Ağustos 1999 Gölcük depremlerini hatırlatan Başkan Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm projelerinin tüm Türkiye genelinde bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğinin altını çizdi. “Mersin’in düzelmesi için çözüm belli” Kentsel dönüşümün önemine değinerek, “Depremleri engelleyemeyiz ama şehirlerimizi planlarken dikkatli olursak ve kentsel dönüşüm projelerine önem verirsek depremden en az zararı görürüz” diyen Başkan Gültak; “Nitekim 6 Şubat depremlerinde TOKİ’nin yaptığı konutların hiçbirinin yıkılmadığını gördük. Dolayısıyla çözüm belli... Biz de Akdeniz’de göreve geldiğimiz günden beri bölgemizde (Çay Mahallesi) 500 yeni konutu bitirdik, (Barış Mahallesi’nde) 500 konut da bitmek üzere. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Mersin’in düzelmesi için kentsel dönüşüm şart. Mersin’in değişimi ve dönüşümü için verdiğimiz mücadelede verdiği desteklerden dolayı Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından Başkan Gültak, törende ödül almaya hak kazanan bazı isimlere de ödüllerini takdim etti.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm projelerini Akdeniz ilçesinde ilk kez hayata geçirmesi nedeniyle, Zirvedekiler Başarı Ödülleri Töreni’nde; “Yılın Hizmet Projesi” dalında ödül almaya hak kazandı.

Kent protokolünü buluşturan, siyaset, sanat, eğitim, spor ve iş dünyasından isimleri bir araya getiren 7’inci Zirvedekiler Başarı ödülleri Töreni’nde, “Yılın Hizmet Projesi” dalında verile ödülü Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın elinden alan Başkan Gültak, depremin değil çarpık ve plansız yapılaşmanın öldürdüğünü söyledi. On binlerce insanın yaşamını yitirmesine, binlerce insanın da yaralanmasına yol açan 6 Şubat 2023 ve 17 Ağustos 1999 Gölcük depremlerini hatırlatan Başkan Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm projelerinin tüm Türkiye genelinde bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

“Mersin’in düzelmesi için çözüm belli”

Kentsel dönüşümün önemine değinerek, “Depremleri engelleyemeyiz ama şehirlerimizi planlarken dikkatli olursak ve kentsel dönüşüm projelerine önem verirsek depremden en az zararı görürüz” diyen Başkan Gültak; “Nitekim 6 Şubat depremlerinde TOKİ’nin yaptığı konutların hiçbirinin yıkılmadığını gördük. Dolayısıyla çözüm belli... Biz de Akdeniz’de göreve geldiğimiz günden beri bölgemizde (Çay Mahallesi) 500 yeni konutu bitirdik, (Barış Mahallesi’nde) 500 konut da bitmek üzere. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Mersin’in düzelmesi için kentsel dönüşüm şart. Mersin’in değişimi ve dönüşümü için verdiğimiz mücadelede verdiği desteklerden dolayı Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Başkan Gültak, törende ödül almaya hak kazanan bazı isimlere de ödüllerini takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.