halkalı escort bayanlar

CHP GENEL MERKEZİ'NDEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ÖNEMLİ ZİYARET

Siyaset (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 26.09.2024 - 15:13, Güncelleme: 26.09.2024 - 15:13 340 kez okundu.
 

CHP GENEL MERKEZİ'NDEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ÖNEMLİ ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, Türkiye genelinde yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve kentlerin sorunlarına hızlı çözümler üretilmesi amacıyla başlattığı ziyaret programı kapsamında Tarsus’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda, şehrin geleceğini şekillendirecek önemli projeler masaya yatırıldı.

CHP Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Genel Saymanı Özgür Karabat, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkanı Abuzer Aydın’dan oluşan CHP heyeti, Tarsus’ta bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyarete ayrıca CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür ve CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin de katıldı.   TARSUS'UN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELER YAPILDI Toplantıda, Tarsus’un sosyal ve ekonomik kalkınmasını hızlandıracak projeler hakkında geniş kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Kentin geleceği adına atılacak adımlar üzerinde durulurken, bölgedeki sorunların çözümü ve Tarsus’un kalkınmasına yönelik yeni yatırımlar tartışıldı. Özellikle altyapı projeleri, sosyal hizmetler ve yerel ekonomik gelişimi destekleyen çalışmalar ön plana çıktı.   GÖKAN ZEYBEK:" CHP'Lİ BELEDİYELER HER ZAMAN HALKININ YANINDA" CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, toplantıda yaptığı konuşmada, CHP’li belediyelerin vatandaşın huzur ve refahını sağlama konusunda önemli adımlar attığını belirtti. Zeybek, “Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak, güvenli ve adil bir yönetim anlayışı doğrultusunda vatandaşlarımızın yanında olmaya ve kentlerimize değer katmaya devam edeceğiz,” dedi.   BAŞKAN BOLTAÇ "CHP'NİN DESTEĞİYLE DAHA GÜÇLÜ BİR TARSUS" Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, nazik ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür ederek, Tarsus’un geleceği için yapılacak projelerden bahsetti. Boltaç, CHP Genel Merkezi’nin desteğiyle, Tarsus’un daha gelişmiş bir altyapıya sahip olacağını vurguladı. Başkan Boltaç, “Tarsus’un sosyal, ekonomik ve çevresel sorunlarına yönelik olarak kapsamlı bir kalkınma planı üzerinde çalışıyoruz. Bu projeleri hayata geçirdiğimizde kentimiz, hem yaşam kalitesi hem de hizmetler açısından örnek bir şehir olacak,” diye konuştu.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, Türkiye genelinde yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve kentlerin sorunlarına hızlı çözümler üretilmesi amacıyla başlattığı ziyaret programı kapsamında Tarsus’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda, şehrin geleceğini şekillendirecek önemli projeler masaya yatırıldı.

CHP Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Genel Saymanı Özgür Karabat, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkanı Abuzer Aydın’dan oluşan CHP heyeti, Tarsus’ta bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyarete ayrıca CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür ve CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin de katıldı.

 

TARSUS'UN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELER YAPILDI

Toplantıda, Tarsus’un sosyal ve ekonomik kalkınmasını hızlandıracak projeler hakkında geniş kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Kentin geleceği adına atılacak adımlar üzerinde durulurken, bölgedeki sorunların çözümü ve Tarsus’un kalkınmasına yönelik yeni yatırımlar tartışıldı. Özellikle altyapı projeleri, sosyal hizmetler ve yerel ekonomik gelişimi destekleyen çalışmalar ön plana çıktı.

 

GÖKAN ZEYBEK:" CHP'Lİ BELEDİYELER HER ZAMAN HALKININ YANINDA"

CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, toplantıda yaptığı konuşmada, CHP’li belediyelerin vatandaşın huzur ve refahını sağlama konusunda önemli adımlar attığını belirtti. Zeybek, “Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak, güvenli ve adil bir yönetim anlayışı doğrultusunda vatandaşlarımızın yanında olmaya ve kentlerimize değer katmaya devam edeceğiz,” dedi.

 

BAŞKAN BOLTAÇ "CHP'NİN DESTEĞİYLE DAHA GÜÇLÜ BİR TARSUS"

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, nazik ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür ederek, Tarsus’un geleceği için yapılacak projelerden bahsetti. Boltaç, CHP Genel Merkezi’nin desteğiyle, Tarsus’un daha gelişmiş bir altyapıya sahip olacağını vurguladı. Başkan Boltaç, “Tarsus’un sosyal, ekonomik ve çevresel sorunlarına yönelik olarak kapsamlı bir kalkınma planı üzerinde çalışıyoruz. Bu projeleri hayata geçirdiğimizde kentimiz, hem yaşam kalitesi hem de hizmetler açısından örnek bir şehir olacak,” diye konuştu.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.