halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN ÖNEL’DEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 04.03.2024 - 12:26, Güncelleme: 04.03.2024 - 12:26 1219+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖNEL’DEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Mezitli’de sanayi sitesi kurulması için büyük mücadeleler veren Mezitli Kredi Kefalet Koop. Başkanı Bünyamin Önel, desteğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘2. Dönem Tanıtım Toplantısı’nda Mezitli’de kurulması planlanan küçük sanayi sitesini bir kez daha gündeme getirdi. Mezitli Kredi Kefalet Koop. Başkanı Bünyamin Önel de küçük sanayi sitesinin kurulmasına destek veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti. Mersin’in en hızlı büyüyen ilçesi Mezitli’de yeni bir sanayi sitesinin büyü ihtiyaç olduğunu vurgulayan Başkan Önel, yıllardır Mezitli’nin ve Mersin’in kalkınmasına katkı sunacak sitenin kurulması için verdikleri mücadeleyi anlattı. BÜYÜK ÇABA VERDİK Yeni sanayi sitesinin kente katacağı değere dikkat çeken Başkan Önel, “Mezitli'deki esnaf ve sanatkarımızın da vatandaşlarımızın da mutlu olacağı projeyi hayata geçirmek için büyük çaba verdik. Yeni sanayi sitesi kurulması için bizlere desteğini esirgemeyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum. Bizim mücadelemiz daha gelişmiş bir Mezitli ve Mersin içindir” dedi.
Mezitli’de sanayi sitesi kurulması için büyük mücadeleler veren Mezitli Kredi Kefalet Koop. Başkanı Bünyamin Önel, desteğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘2. Dönem Tanıtım Toplantısı’nda Mezitli’de kurulması planlanan küçük sanayi sitesini bir kez daha gündeme getirdi. Mezitli Kredi Kefalet Koop. Başkanı Bünyamin Önel de küçük sanayi sitesinin kurulmasına destek veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti.
Mersin’in en hızlı büyüyen ilçesi Mezitli’de yeni bir sanayi sitesinin büyü ihtiyaç olduğunu vurgulayan Başkan Önel, yıllardır Mezitli’nin ve Mersin’in kalkınmasına katkı sunacak sitenin kurulması için verdikleri mücadeleyi anlattı.

BÜYÜK ÇABA VERDİK

Yeni sanayi sitesinin kente katacağı değere dikkat çeken Başkan Önel, “Mezitli'deki esnaf ve sanatkarımızın da vatandaşlarımızın da mutlu olacağı projeyi hayata geçirmek için büyük çaba verdik. Yeni sanayi sitesi kurulması için bizlere desteğini esirgemeyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum. Bizim mücadelemiz daha gelişmiş bir Mezitli ve Mersin içindir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.