halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BU SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE SEVGİNİZLE DOĞAYI KORUYUN

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 30.01.2024 - 11:21, Güncelleme: 30.01.2024 - 11:21 1030+ kez okundu.
 

BU SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE SEVGİNİZLE DOĞAYI KORUYUN

WWF-Türkiye, sevginin iyileştirici ve koruyucu gücüne inanan herkesi Evlat Edinme programına davet ediyor. Bu Sevgililer Günü'nde, sevginizi kalıcı kılacak hediye arayışlarına cevap olan Evlat Edinme programıyla tehlike altındaki türlerin korunmasına katkıda bulunmanız da mümkün.

WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı), sevgililer gününde hem sevdiğine hem de doğaya anlamlı bir hediye sunmak isteyen herkesi Evlat Edinme programına çağırıyor. WWF-Türkiye'nin Evlat Edinme programı kapsamında sembolik olarak evlat edinilebilecek türler arasında panda, yunus, kaplan, deniz kaplumbağası, kutup ayısı, koala, büyük beyaz köpekbalığı, imparator penguen, fil, orangutan, saz kedisi, turna gibi türler yer alıyor. Bağış tutarlarına göre de e-sertifika, bilgi kitapçığı, isme özel basılı sertifika, ekilebilir tohumlu kağıttan oluşan kartpostallar, turna ve saz kedisi için bez çanta, diğer türler için peluş oyuncak, kır çiçeği tohum topu gibi çeşitli hediyeler de sunulan programa yapılan bağışlarla, vakfın tür koruma çalışmalarına destek olunabiliyor. Pek çok doğa felaketi ve afetle karşı karşıya kalınan bir yılın ardından doğayla uyum içinde yaşam için yeni bir başlangıç yapmanın ancak sevgiyle mümkün olduğunu hatırlatan WWF-Türkiye, sevdiklerine yaşam dolu bir armağan vermek isteyenleri evlat edinmeye çağırıyor.
WWF-Türkiye, sevginin iyileştirici ve koruyucu gücüne inanan herkesi Evlat Edinme programına davet ediyor. Bu Sevgililer Günü'nde, sevginizi kalıcı kılacak hediye arayışlarına cevap olan Evlat Edinme programıyla tehlike altındaki türlerin korunmasına katkıda bulunmanız da mümkün.

WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı), sevgililer gününde hem sevdiğine hem de doğaya anlamlı bir hediye sunmak isteyen herkesi Evlat Edinme programına çağırıyor. WWF-Türkiye'nin Evlat Edinme programı kapsamında sembolik olarak evlat edinilebilecek türler arasında panda, yunus, kaplan, deniz kaplumbağası, kutup ayısı, koala, büyük beyaz köpekbalığı, imparator penguen, fil, orangutan, saz kedisi, turna gibi türler yer alıyor.

Bağış tutarlarına göre de e-sertifika, bilgi kitapçığı, isme özel basılı sertifika, ekilebilir tohumlu kağıttan oluşan kartpostallar, turna ve saz kedisi için bez çanta, diğer türler için peluş oyuncak, kır çiçeği tohum topu gibi çeşitli hediyeler de sunulan programa yapılan bağışlarla, vakfın tür koruma çalışmalarına destek olunabiliyor.

Pek çok doğa felaketi ve afetle karşı karşıya kalınan bir yılın ardından doğayla uyum içinde yaşam için yeni bir başlangıç yapmanın ancak sevgiyle mümkün olduğunu hatırlatan WWF-Türkiye, sevdiklerine yaşam dolu bir armağan vermek isteyenleri evlat edinmeye çağırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.