halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN ÖZYİĞİT, YÖRE DERNEKLERİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.03.2024 - 11:57, Güncelleme: 15.03.2024 - 11:57 1000+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZYİĞİT, YÖRE DERNEKLERİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Mersin’deki yöre dernekleri ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdürerek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, gün içinde ilk olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Mersin Şubesi, 29 Ekim Kadınları Derneği Mersin Şubesi, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Mersin Şubesi ile Eğitim-İş Mersin Şubesinin başkan ve yöneticileriyle buluştu. Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesinde gerçekleşen buluşmada Başkan Özyiğit, hayata geçirdikleri çalışmaları paylaşarak STK temsilcilerinin görüş ve önerilerini aldı. 5 yıldır büyük bir iş birliği içerisinde Yenişehir’e hizmet ettiklerini ifade eden Özyiğit, desteklerinden dolayı STK’lara teşekkür etti. Başkan Abdullah Özyiğit daha sonra Mersin Kahramanmaraşlılar ve İlçeleri Derneği, Artvinliler Derneği, Hataylılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Mersin Dersimliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Osmaniye Kadirli Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Özyiğit’in dernek ziyaretlerine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Yönetim anlayışlarını oluşturan 6 temel ilkeden biri olan Hareket ilkesi kapsamında mahallelerde birçok etkinlik düzenleyerek, vatandaşları buluşturduklarını ve Yenişehirli olma bilincine katkı sunduklarını söyledi. Başkan Özyiğit, “Her birimiz, bu kentin birer parçasıyız ve Yenişehirli olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Bu kentin ekmeğini yiyor, suyunu içiyoruz. Kentimize sahip çıkacağız. Birlikte yaşadığımız Yenişehir’e sahip çıkacağız. Bu ilkemizle bir kentlilik, hemşehrilik bilinci oluşturmaya çalıştık. Vatandaşlarımızı bir araya getirdik. 32 mahallemize gezici sinema günleri ve tiyatro günleri düzenledik. Festivallerle binlerce vatandaşımızı buluşturduk. Komşularımızla oturduk, güzel vakit geçirdik. Bir araya geldikçe daha mutlu olduk.” dedi. Yenişehir halkının duyarlı ve yardımsever olduğunu ve geride bıraktığımız 5 yılda dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğini söyleyen Başkan Özyiğit, “Yöre derneklerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla büyük bir iş birliği içerisinde çalıştık. Yenişehir halkı deprem süreci başta olmak üzere ülkenin neresinde bir zorluk yaşandıysa elinden geleni yaptı. Mersin’e gelen depremzedelere kapılarını açtı. Mersin’de yaşayan dar gelirli aileler için yeri geldi ev eşyalarını, giysilerini, ayakkabılarını bağışladı. Yenişehir Belediyesi olarak tüm bu süreçlerde üzerimize düşeni yaptık. Halkımızdan gelen hiçbir talebi geri çevirmedik.” diye konuştu.
Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Mersin’deki yöre dernekleri ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdürerek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, gün içinde ilk olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Mersin Şubesi, 29 Ekim Kadınları Derneği Mersin Şubesi, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Mersin Şubesi ile Eğitim-İş Mersin Şubesinin başkan ve yöneticileriyle buluştu. Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesinde gerçekleşen buluşmada Başkan Özyiğit, hayata geçirdikleri çalışmaları paylaşarak STK temsilcilerinin görüş ve önerilerini aldı. 5 yıldır büyük bir iş birliği içerisinde Yenişehir’e hizmet ettiklerini ifade eden Özyiğit, desteklerinden dolayı STK’lara teşekkür etti.

Başkan Abdullah Özyiğit daha sonra Mersin Kahramanmaraşlılar ve İlçeleri Derneği, Artvinliler Derneği, Hataylılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Mersin Dersimliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Osmaniye Kadirli Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Özyiğit’in dernek ziyaretlerine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Yönetim anlayışlarını oluşturan 6 temel ilkeden biri olan Hareket ilkesi kapsamında mahallelerde birçok etkinlik düzenleyerek, vatandaşları buluşturduklarını ve Yenişehirli olma bilincine katkı sunduklarını söyledi. Başkan Özyiğit, “Her birimiz, bu kentin birer parçasıyız ve Yenişehirli olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Bu kentin ekmeğini yiyor, suyunu içiyoruz. Kentimize sahip çıkacağız. Birlikte yaşadığımız Yenişehir’e sahip çıkacağız. Bu ilkemizle bir kentlilik, hemşehrilik bilinci oluşturmaya çalıştık. Vatandaşlarımızı bir araya getirdik. 32 mahallemize gezici sinema günleri ve tiyatro günleri düzenledik. Festivallerle binlerce vatandaşımızı buluşturduk. Komşularımızla oturduk, güzel vakit geçirdik. Bir araya geldikçe daha mutlu olduk.” dedi.

Yenişehir halkının duyarlı ve yardımsever olduğunu ve geride bıraktığımız 5 yılda dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğini söyleyen Başkan Özyiğit, “Yöre derneklerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla büyük bir iş birliği içerisinde çalıştık. Yenişehir halkı deprem süreci başta olmak üzere ülkenin neresinde bir zorluk yaşandıysa elinden geleni yaptı. Mersin’e gelen depremzedelere kapılarını açtı. Mersin’de yaşayan dar gelirli aileler için yeri geldi ev eşyalarını, giysilerini, ayakkabılarını bağışladı. Yenişehir Belediyesi olarak tüm bu süreçlerde üzerimize düşeni yaptık. Halkımızdan gelen hiçbir talebi geri çevirmedik.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.