halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN POLİSİ HUZUR İÇİN ÇALIŞIYOR

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.01.2024 - 11:29, Güncelleme: 15.01.2024 - 11:29 5900+ kez okundu.
 

MERSİN POLİSİ HUZUR İÇİN ÇALIŞIYOR

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce genel asayiş ve kamu düzeninin devamının ve sürekliliğinin sağlanması için denetlemeler devam ediyor.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce genel asayiş ve kamu düzeninin devamının ve sürekliliğinin sağlanması, genel güvenlik açısından risk teşkil eden unsurların engellenmesi, ilimiz genelinde meydana gelen Motosiklet, Bisiklet ve Elektrikli Bisiklet hırsızlıklarının önlenebilmesi ve suça karışan kişilerin yakalanabilmesi amacıyla başlatılan ve 4 Merkez ilçe, 9 Dış ilçe olmak üzere 13 ilçe Polis sorumluluk alanında yapılan uygulamalarda; - 5.983 motosiklet ve elektrikli bisiklet kontrol edilmiş, - 369 adet motosiklet ve elektrikli bisiklet satıcısı/tamircisi kontrol edilmiş, - 123 motosiklet trafikten men edilmiş, - 8 adet çalıntı motosiklet ve elektrikli bisiklet yakalanmış, - 16 adet hacizli-yakalamalı motosiklet yakalanmış, - 3.164 şahsın yapılan GBT kontrolünde 13 şahsın ARANMA kaydının olduğu tespit edilmiş, - Çeşitli maddelerden toplam 1.653.872 TL idari para cezası Uygulanmıştır. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecek.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce genel asayiş ve kamu düzeninin devamının ve sürekliliğinin sağlanması için denetlemeler devam ediyor.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce genel asayiş ve kamu düzeninin devamının ve sürekliliğinin sağlanması, genel güvenlik açısından risk teşkil eden unsurların engellenmesi, ilimiz genelinde meydana gelen Motosiklet, Bisiklet ve Elektrikli Bisiklet hırsızlıklarının önlenebilmesi ve suça karışan kişilerin yakalanabilmesi amacıyla başlatılan ve 4 Merkez ilçe, 9 Dış ilçe olmak üzere 13 ilçe Polis sorumluluk alanında yapılan uygulamalarda;

- 5.983 motosiklet ve elektrikli bisiklet kontrol edilmiş,

- 369 adet motosiklet ve elektrikli bisiklet satıcısı/tamircisi kontrol edilmiş,

- 123 motosiklet trafikten men edilmiş,

- 8 adet çalıntı motosiklet ve elektrikli bisiklet yakalanmış,

- 16 adet hacizli-yakalamalı motosiklet yakalanmış,

- 3.164 şahsın yapılan GBT kontrolünde 13 şahsın ARANMA

kaydının olduğu tespit edilmiş,

- Çeşitli maddelerden toplam 1.653.872 TL idari para cezası

Uygulanmıştır.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.